Bilgisayar HDMI ile görüntü vermiyor

Farzetki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım görüntü vermiyor. HDMI girişini kullanıyorum PlayStation'um da var HDMI'ı ekran kartından çıkarıp PS4'e taktım sonra PS4 ile işim bitti tekrar bilgisayara taktım ve bir daha görüntü gelmedi neden olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok iyi olur.

Bilgisayar görüntü vermiyorsa monitörün açık ve doğru HDMI girişine ayarlı olduğundan emin ol. HDMI kablosunu ve portları fiziksel olarak kontrol et; gerekirse başka bir kablo dene. Ekran kartı bağlantısını doğru bir şekilde yaptığından ve kabloyu sağlam taktığından emin ol. Bilgisayar açıldığında BIOS veya işletim sistemine dair herhangi bir ses ya da tepki alıyorsan ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir; güncelleme veya yeniden yükleme gerekebilir. Bunlar işe yaramazsa başka bir monitör veya TV ile deneme yaparak sorunun kaynağını tespit edebilirsin.

Monitör markanı söyleyebilir misin?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-full-hd-pivot-oyuncu-u-fiyati,334755830.html Monitörüm bu hocam.

Hocam başka bir HDMI kablosuyla denedim sonuç aynı. Ekran kartını doğru takıp kabloyu sağlam taktım sonuç gene aynı. Bilgisayar açıldığında herhangi bir ses ya da tepki gelmiyor. Başka bir monitöre deneyeceğim şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitör tuşlarından hdmi port giriş seçimi yapmayı deneyebilirmisiniz tuşlar monitörün altında olması lazım ayarlar menüsünden source kısmında olması gerek bi deneyelim sanırımı hdmi girişi seçili değil

Hocam sorunun monitörde olmadığından emin oldum şu anda dediğinizide denedim monitörden HDMI seçtim bu arada ama olmadı. Laptoptan HDMI ile monitöre görüntü aktarmayı denedim ve sorunsuz bir şekilde görüntü aktarıyor. Ama normal bilgisayarımdan denediğim zaman maalesef olmuyor sorun ne olabilir?

Hocam monitörde displayport girişi varsa displayport kablosuyla deneyebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…