Bilgisayar her açıldığında farklı mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 11

hasemir

Megapat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 24GB (1x16GB)+1x8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V
SSD veya HDD modeli
Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
rx6600
Anakart
MSI H510M-A PRO Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz
İşlemci
Intel Core i5 11400F Soket
Şu minidump dosyalarımı kontrol edebilir misiniz sorun ne öğrenmek istiyorum. RAM'ler bozuk dendi değiştirdim yine fayda etmedi. Neredeyse bilgisayarı aldığımdan beri mavi ekran yiyorum. Genel bilgisayarı her açtığımda farklı farklı mavi ekran yiyorum. Bir çözüm bulabilirseniz sevinirim. DDU ile sürücüler sıfırlandı format atıldı her şeyi yaptım neredeyse.

Şu minidump dosyalarımı kontrol edebilir misiniz sorun ne öğrenmek istiyorum. RAM'ler bozuk dendi değiştirdim yine fayda etmedi. Neredeyse bilgisayarı aldığımdan beri mavi ekran yiyorum. Genel bilgisayarı her açtığımda farklı farklı mavi ekran yiyorum. Bir çözüm bulabilirseniz sevinirim. DDU ile sürücüler sıfırlandı format atıldı her şeyi yaptım neredeyse.

Bu olayı bende yaşıyordum tamirciye getirdim ve anladım ki RAM veya SSD ile alkalı sorun var tanıdıklarımdada aynı sorunu yaşamışlardı onlarınkindede parçası bozulduğundan öyle veriyormuş bence seninkide öyle.

SSD ile alakalı olabilir ekran kartı olabilir bak benimkinde de oldu benimkinde bütün parçaları sorun çıkardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı