B berrkay4242 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar iki günden beri her bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 62,2 KB · Görüntüleme: 83
Furinkazan Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Hatada yazılana göre Windows, windows defender ı bulamıyor. Sanırsam silinmiş.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #3 berrkay4242 dedi: Arkadaşlar iki günden beri her bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazınız.
berrkay4242 dedi: Arkadaşlar iki günden beri her bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazınız.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.840 Çözümler 15 6 Temmuz 2022 #4 Adım adım anlatçam: CMD açın Yönetici olarak çalıştırın Komut bölümüne sfc /scannow Sorun çözülmüştür.
Adım adım anlatçam: CMD açın Yönetici olarak çalıştırın Komut bölümüne sfc /scannow Sorun çözülmüştür.
B berrkay4242 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #5 Paşalıı dedi: Adım adım anlatçam: CMD açın Yönetici olarak çalıştırın Komut bölümüne sfc /scannow Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... hocam denileni yaptım ama hata devam ediyor bir çeşit virüs mü bulaştı acaba? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 24,7 KB · Görüntüleme: 51
Paşalıı dedi: Adım adım anlatçam: CMD açın Yönetici olarak çalıştırın Komut bölümüne sfc /scannow Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... hocam denileni yaptım ama hata devam ediyor bir çeşit virüs mü bulaştı acaba?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.840 Çözümler 15 6 Temmuz 2022 #6 berrkay4242 dedi: hocam denileni yaptım ama hata devam ediyor bir çeşit virüs mü bulaştı acaba? Genişletmek için tıkla... En güzeli format atmak sanırsam.
berrkay4242 dedi: hocam denileni yaptım ama hata devam ediyor bir çeşit virüs mü bulaştı acaba? Genişletmek için tıkla... En güzeli format atmak sanırsam.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #7 berrkay4242 dedi: Hocam denileni yaptım ama hata devam ediyor bir çeşit virüs mü bulaştı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows hatalı veya bozulmuş dosya bulmamış anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi.
berrkay4242 dedi: Hocam denileni yaptım ama hata devam ediyor bir çeşit virüs mü bulaştı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows hatalı veya bozulmuş dosya bulmamış anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi.
B berrkay4242 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #8 FwwkanTC dedi: Hocam Windows hatalı veya bozulmuş dosya bulmamış anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi Genişletmek için tıkla... FwwkanTC dedi: Hocam Windows hatalı veya bozulmuş dosya bulmamış anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi. Genişletmek için tıkla... hocam çözdüm sorunu hindistanlı eleman çözdü aşağıya bırakacağım çözümü. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 47,5 KB · Görüntüleme: 44 Screenshot_2.png 51,7 KB · Görüntüleme: 57
FwwkanTC dedi: Hocam Windows hatalı veya bozulmuş dosya bulmamış anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi Genişletmek için tıkla... FwwkanTC dedi: Hocam Windows hatalı veya bozulmuş dosya bulmamış anladığım kadarıyla bir sorun yok gibi. Genişletmek için tıkla... hocam çözdüm sorunu hindistanlı eleman çözdü aşağıya bırakacağım çözümü.