Bilgisayar her açılışında internet yok görünüyor

Lunaristaken

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu uzatmadan direkt sorunu anlatacağım. Bu yaklaşık bir aydır başıma geliyor. Windows Update vs sorunu çözmediği için sizlere danışayım dedim.
Bilgisayarı her açtığımda internetimde bir problem olmadığı halde bilgisayar üzerinde yok gözüküyor ve modeme reset atmadan sorunu çözemiyorum. Tabii ki sürekli modeme reset atmakta bildiğiniz gibi oldukça can sıkıcı bir durum. Görüş ve önerilerinize açığım. Windows 11 kullanmaktayım.

Şuan genel bir sorun o modem resetlemektense telefonunuzdan ağ paylaşın sonra tekrar wifinize dönün olmazsa telefondan paylaştığınızdan devam edersiniz.

Şuan genel bir sorun o modem resetlemektense telefonunuzdan ağ paylaşın sonra tekrar wifinize dönün olmazsa telefondan paylaştığınızdan devam edersiniz.
Masaüstü bilgisayar olduğunu belirtmemişim kusura bakmayın. Kablolu bağlantı kullanıyorum. Telefonlarımızda kullandığımız ev internetinde problem yok sorun masaüstü bilgisayarda oluyor.

Masaüstü bilgisayar olduğunu belirtmemişim kusura bakmayın. Kablolu bağlantı kullanıyorum. Telefonlarımızda kullandığımız ev internetinde problem yok sorun masaüstü bilgisayarda oluyor.
O zaman telefonunuzu şarj aleti ile bilgisayarınıza bağlayın ayarlardan internet paylaş yapın sonra tekrardan ethernete geçin düzelme ihtimali yüksek düzelmiyorsa benim bilgim bu kadar.

Ne kadar oldu kuralı 11'i çünkü bazen 0'dan kurmak gerekiyor öyle bir sapkınlığı var 11'in maalesef :D.
Bilgisayarı alalı 1 yıl kadar oldu ve direkt 11 sürümü ile açtım o zamandan beri güncellemeli vs eksiksiz kuruyordum bir problem yaşamadım hiç lakin son 1 aydır bu internet yok durumu oluyor. Dediğim gibi modeme reset atınca sorun çözülüyor ama bence bunun bir çözümü de olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı