5 530712 Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 231 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #1 1 gün önce başladı artık neye girsem böyle bir doğrulama çıkıyor bu LoL'de yoktu diye hatırlıyorum. Bütün oyunlarda böyle ne zaman oturum açmaya kalksam bu robot musun doğrulamasını yapıyorum. Virüs olabilir mi?
1 gün önce başladı artık neye girsem böyle bir doğrulama çıkıyor bu LoL'de yoktu diye hatırlıyorum. Bütün oyunlarda böyle ne zaman oturum açmaya kalksam bu robot musun doğrulamasını yapıyorum. Virüs olabilir mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Ağustos 2023 #2 Statik IP adresin yoksa ağzını açıp bir şey demeye hakkın olmayan üzücü bir olay. Ağ trafiğinde anormal bir şey olmasından kaynaklanır. Virüs de olabilir.
Statik IP adresin yoksa ağzını açıp bir şey demeye hakkın olmayan üzücü bir olay. Ağ trafiğinde anormal bir şey olmasından kaynaklanır. Virüs de olabilir.
5 530712 Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 231 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #3 Nizel G dedi: Statik IP adresin yoksa ağzını açıp bir şey demeye hakkın olmayan üzücü bir olay. Ağ trafiğinde anormal bir şey olmasından kaynaklanır. Virüs de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Ethernet kablom yok tabletimdeki thetring özelliği ile internete bağlanıyorum ağ 361 falan yazıyor artık ondan kaynaklı olabilir mi
Nizel G dedi: Statik IP adresin yoksa ağzını açıp bir şey demeye hakkın olmayan üzücü bir olay. Ağ trafiğinde anormal bir şey olmasından kaynaklanır. Virüs de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Ethernet kablom yok tabletimdeki thetring özelliği ile internete bağlanıyorum ağ 361 falan yazıyor artık ondan kaynaklı olabilir mi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Ağustos 2023 #4 530712 dedi: Hocam benim Ethernet kablom yok tabletimdeki thetring özelliği ile internete bağlanıyorum ağ 361 falan yazıyor artık ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
530712 dedi: Hocam benim Ethernet kablom yok tabletimdeki thetring özelliği ile internete bağlanıyorum ağ 361 falan yazıyor artık ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.