Momuşuk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 115 8 Ocak 2021 #1 BIOS'a girdikten sonra hiçbir ayarla oynamayıp Save and quit yaptım. Fakat bilgisayarı açtığımda çalışıyor ama hiçbir şeyi algılamıyor. Tekrar BIOS'a da giremiyorum bu yüzden, ne yapabilirim?
BIOS'a girdikten sonra hiçbir ayarla oynamayıp Save and quit yaptım. Fakat bilgisayarı açtığımda çalışıyor ama hiçbir şeyi algılamıyor. Tekrar BIOS'a da giremiyorum bu yüzden, ne yapabilirim?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Ocak 2021 #2 Ani bir kapanma yaşandı mı pc'de? Artı 0 Eksi
KS KS Momuşuk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 115 8 Ocak 2021 #3 The Theseus dedi: Ani bir kapanma yaşandı mı PC'de? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmasında hiçbir sorun yok sadcee hiçbir şeyi algılamıyor başlıkta komıt yazmışım komut değil donanım olarak monitör mouse klavye vs. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Ani bir kapanma yaşandı mı PC'de? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmasında hiçbir sorun yok sadcee hiçbir şeyi algılamıyor başlıkta komıt yazmışım komut değil donanım olarak monitör mouse klavye vs.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Ocak 2021 #4 Momuşuk dedi: Hayır çalışmasında hiçbir sorun yok sadcee hiçbir şeyi algılamıyor başlıkta komıt yazmışım komut değil donanım olarak monitör mouse klavye vs. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim çalışırken aniden kapanma ya da ne oldu da böyle bir sorun ortaya çıktı? Ya da açtınız böyle mi çalışıyor? Artı 0 Eksi
Momuşuk dedi: Hayır çalışmasında hiçbir sorun yok sadcee hiçbir şeyi algılamıyor başlıkta komıt yazmışım komut değil donanım olarak monitör mouse klavye vs. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim çalışırken aniden kapanma ya da ne oldu da böyle bir sorun ortaya çıktı? Ya da açtınız böyle mi çalışıyor?