fleess Picopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Sebebi nedir? PC'de virüs mü var? Eskiden okuyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2025 #2 fleess dedi: Sebebi nedir? PC'de virüs mü var? Eskiden okuyordu. Genişletmek için tıkla... Masaüstü mü laptop mu masaüstüyse arakdan direkt anakarta takın deneyin belki USB portları arızalanmıştır laptopta da farklı USB portlarını deneyin. Artı 0 Eksi
fleess dedi: Sebebi nedir? PC'de virüs mü var? Eskiden okuyordu. Genişletmek için tıkla... Masaüstü mü laptop mu masaüstüyse arakdan direkt anakarta takın deneyin belki USB portları arızalanmıştır laptopta da farklı USB portlarını deneyin.
Rediron Kilopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.708 Çözümler 40 Yer İstanbul /Anadolu Daha fazla Sistem Özellikleri Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / HyperX Pulsefire Haste / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Fiber 1000Mbps / PS2 / PS3 / PS4 Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2025 #3 fleess dedi: Sebebi nedir? PC'de virüs mü var? Eskiden okuyordu. Genişletmek için tıkla... Portlar bozuk olabilir. Virüs olabilir. Topraksız priz kullanımından statik elektrik birikmiş olabilir. Artı 0 Eksi
fleess dedi: Sebebi nedir? PC'de virüs mü var? Eskiden okuyordu. Genişletmek için tıkla... Portlar bozuk olabilir. Virüs olabilir. Topraksız priz kullanımından statik elektrik birikmiş olabilir.
G GazzıhYiyen Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 299 2 Mayıs 2025 #4 Aynısı başıma geldi virüs atmış gavurlar. Format bile atamadım fareyi oynatamadığım için. En son biosu resetledim öyle hallettim. Artı 0 Eksi
Aynısı başıma geldi virüs atmış gavurlar. Format bile atamadım fareyi oynatamadığım için. En son biosu resetledim öyle hallettim.
KS KS fleess Picopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 GazzıhYiyen dedi: Aynısı başıma geldi virüs atmış gavurlar. Format bile atamadım fareyi oynatamadığım için. En son biosu resetledim öyle hallettim. Genişletmek için tıkla... Rediron dedi: Portlar bozuk olabilir. Virüs olabilir. Topraksız priz kullanımından statik elektrik birikmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam virüs var sanırım ama hiç bir anti virüs progamında gözükmüyor napmam lazım No42 dedi: Masaüstü mü laptop mu masaüstüyse arakdan direkt anakarta takın deneyin belki USB portları arızalanmıştır laptopta da farklı USB portlarını deneyin. Genişletmek için tıkla... masa üstü virüsten dolayı sanırım GazzıhYiyen dedi: Aynısı başıma geldi virüs atmış gavurlar. Format bile atamadım fareyi oynatamadığım için. En son biosu resetledim öyle hallettim. Genişletmek için tıkla... benim görünürde bi şey yok ama virüs olduğuna eminim hocam Artı 0 Eksi
GazzıhYiyen dedi: Aynısı başıma geldi virüs atmış gavurlar. Format bile atamadım fareyi oynatamadığım için. En son biosu resetledim öyle hallettim. Genişletmek için tıkla... Rediron dedi: Portlar bozuk olabilir. Virüs olabilir. Topraksız priz kullanımından statik elektrik birikmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam virüs var sanırım ama hiç bir anti virüs progamında gözükmüyor napmam lazım No42 dedi: Masaüstü mü laptop mu masaüstüyse arakdan direkt anakarta takın deneyin belki USB portları arızalanmıştır laptopta da farklı USB portlarını deneyin. Genişletmek için tıkla... masa üstü virüsten dolayı sanırım GazzıhYiyen dedi: Aynısı başıma geldi virüs atmış gavurlar. Format bile atamadım fareyi oynatamadığım için. En son biosu resetledim öyle hallettim. Genişletmek için tıkla... benim görünürde bi şey yok ama virüs olduğuna eminim hocam
Rediron Kilopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.708 Çözümler 40 Yer İstanbul /Anadolu Daha fazla Sistem Özellikleri Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / HyperX Pulsefire Haste / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Fiber 1000Mbps / PS2 / PS3 / PS4 Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2025 #6 Format atın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS fleess Picopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #7 Rediron dedi: Format atın hocam. Genişletmek için tıkla... önemli fotoğraflar var kurtarmam lazım Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.671 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #8 Aygıt yöneticisinden görsel at ve sistemini belirt. Artı 0 Eksi