Bilgisayar hiçbir VPN'e bağlanmıyor

DryreL

Megapat
Yer
İstanbul/Köln
Daha fazla  
Meslek
Dijital Oyun Tasarımı
Arkadaşlar bilmiyorum ama bilgisayarım hiçbir VPN'e bağlanmıyor. Proton VPN, Kaspersky VPN, Cloudflare WARP (ki bu DNS bağlama), yok. Hiçbiri bağlanmıyor. Sonsuza kadar "bağlanmaya çalışıyor" dönüyor da dönüyor.

Ama tarayıcı eklentisi olarak çalıştırırsam bağlanıyor. Masaüstü uygulamasında bağlanmıyor.

Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

ProtonVPN'den örnek: (sonsuza kadar dönüyor)

1765626168341.png

Arkadaşlar bilmiyorum ama bilgisayarım hiçbir VPN'e bağlanmıyor. Proton VPN, Kaspersky VPN, Cloudflare WARP (ki bu DNS bağlama), yok. Hiçbiri bağlanmıyor. Sonsuza kadar "bağlanmaya çalışıyor" dönüyor da dönüyor.

Ama tarayıcı eklentisi olarak çalıştırırsam bağlanıyor. Masaüstü uygulamasında bağlanmıyor.

Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

ProtonVPN'den örnek: (sonsuza kadar dönüyor)

Eki Görüntüle 2620994

Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? VPN ayarlarından VPN protokolünü değiştirmeyi dener misiniz?

Ve sorunu aylar sonra çözdüm... Yaklaşık 1 yıldır bu sorunu yaşıyordum. Güvenlik duvarından izin vermeyi denemiştim, birçok şey denemiştim olmamıştı.

Discord yasaklanınca çoğumuz GoodbyeDPI kurmuştuk ya. Tüm sorun ondan kaynaklanıyormuş. GitHub'tan ZIP dosyasını indirip uninstall_service.bat dosyasını çalıştırdım. Servisi sildim.
Üstelik servisi silmiş olmama rağmen Discord'a bağlanabiliyorum hiçbir VPN açık olmadan. Belki DNS ayarını 1.1.1.1 (cloudflare) girdiğim için de olabilir bilmiyorum.

Ek olarak, Ubisoft Connect'e de bağlanamıyordum. dolphin-028 hatasını veriyordu. O da çözüldü.

GoodbyeDPI silince bu bağlanamama sorunların hepsi bir anda sihir gibi çözüldü.

Ve sorunu aylar sonra çözdüm... Yaklaşık 1 yıldır bu sorunu yaşıyordum. Güvenlik duvarından izin vermeyi denemiştim, birçok şey denemiştim olmamıştı.

Discord yasaklanınca çoğumuz GoodbyeDPI kurmuştuk ya. Tüm sorun ondan kaynaklanıyormuş. GitHub'tan ZIP dosyasını indirip uninstall_service.bat dosyasını çalıştırdım. Servisi sildim.
Üstelik servisi silmiş olmama rağmen Discord'a bağlanabiliyorum hiçbir VPN açık olmadan. Belki DNS ayarını 1.1.1.1 (Cloudflare) girdiğim için de olabilir bilmiyorum.

Ek olarak, Ubisoft Connect'e de bağlanamıyordum. Dolphin-028 hatasını veriyordu. O da çözüldü.

GoodbyeDPI silince bu bağlanamama sorunların hepsi bir anda sihir gibi çözüldü.

Ondan da şüphelenmiştim. GoodbyeDPI sorun yaratabiliyor evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı