O OzanGK Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7 25 Mart 2020 #1 Eski bir bilgisayarım var, bilgisayarımı az da olsa hızlandırabilicek teknikleri biliyorsanız. Yazarsanız çok mutlu olurum.
Eski bir bilgisayarım var, bilgisayarımı az da olsa hızlandırabilicek teknikleri biliyorsanız. Yazarsanız çok mutlu olurum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.264 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2020 #2 SSD almak.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #4 -Sistem özelliklerinden performans ayarlarından, en iyi performans için ayarını seçin -Düzenli olarak %temp% klasörünü temizleyin. -Windows'u kurabileceğiniz boyutta bir SSD alın. -Windows'u ve driverleri güncel tutun.
-Sistem özelliklerinden performans ayarlarından, en iyi performans için ayarını seçin -Düzenli olarak %temp% klasörünü temizleyin. -Windows'u kurabileceğiniz boyutta bir SSD alın. -Windows'u ve driverleri güncel tutun.
rocinante Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 25 Mart 2020 #5 Gereksiz programlari kaldirın. Gereksiz dosyalari temizleyin. Tarayıcınızdan şikayetçiyseniz başka tarayıci deneyin. Masaüstüyse RAM, ekran kartı birkaç donanım takviyesi yapabilirsiniz. SSD alın.
Gereksiz programlari kaldirın. Gereksiz dosyalari temizleyin. Tarayıcınızdan şikayetçiyseniz başka tarayıci deneyin. Masaüstüyse RAM, ekran kartı birkaç donanım takviyesi yapabilirsiniz. SSD alın.
M Mert Kahyaoğlu Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 3 25 Mart 2020 #6 SSd almak ve ram.yukseltmek ram.mhz hızlarına dikkat edilmeli bunun yanı sıra ramlarin single değil dual çalışmalı
SSd almak ve ram.yukseltmek ram.mhz hızlarına dikkat edilmeli bunun yanı sıra ramlarin single değil dual çalışmalı
O OzanGK Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7 25 Mart 2020 #7 Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci rocinante dedi: Gereksiz programlari kaldirın. Gereksiz dosyalari temizleyin. Tarayıcınızdan şikayetçiyseniz başka tarayıci deneyin. Masaüstüyse RAM, ekran kartı birkaç donanım takviyesi yapabilirsiniz. SSD alın. Genişletmek için tıkla... Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin
Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci rocinante dedi: Gereksiz programlari kaldirın. Gereksiz dosyalari temizleyin. Tarayıcınızdan şikayetçiyseniz başka tarayıci deneyin. Masaüstüyse RAM, ekran kartı birkaç donanım takviyesi yapabilirsiniz. SSD alın. Genişletmek için tıkla... Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 25 Mart 2020 #8 Ne kadar eski sistem ne örneğin 775pin mi daha mı eski herkes SSD demiş ama arkadaş oyun oynayacak sa sdd bin bir artısı olmaz
Ne kadar eski sistem ne örneğin 775pin mi daha mı eski herkes SSD demiş ama arkadaş oyun oynayacak sa sdd bin bir artısı olmaz
M Mert Kahyaoğlu Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 3 25 Mart 2020 #9 OzanGK dedi: Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin Genişletmek için tıkla... Chrome en iyi olanı bana göre
OzanGK dedi: Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin Genişletmek için tıkla... Chrome en iyi olanı bana göre
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #10 OzanGK dedi: Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin Genişletmek için tıkla... Şu anki sisteminizi söylemeden iyi bir öneri yapabileceğimizi sanmıyorum. Tarayıcı olarak ise chrome ya da firefox öneririm.
OzanGK dedi: Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin Genişletmek için tıkla... Şu anki sisteminizi söylemeden iyi bir öneri yapabileceğimizi sanmıyorum. Tarayıcı olarak ise chrome ya da firefox öneririm.