Bilgisayar iade etme

Merhabalar, 1 hafta önce slayer 7XL aldım. Ve o zamanki fiyatı 23900 TL idi. Şu anda 19200 TL. Aldığım bilgisayarı iade edip yenisini alabilir miyim? Yenisini alırken sorun çıkar mı?

İnternet üzerinden aldıysanız koşulsuz şartsız iade hakkınız var. Ancak herhangi bir teknoloji mağazasından görerek aldıysanız iadeniz biraz zor. Kaldı ki 23-24 binlik bilgisayarı kargoyla geldiyse şayet iyi güvenmişsiniz. 24 bin vereceksem bir bilgisayara kimseye emanet etmem açıkçası. Emanetten ziyada kargocuların çalışma stilleri belli aşağı yukarı kırılmadan geldiğine dua edin.

Trendyoldan almıştım. 1.5 günde sorunsuz geldi.
Evet ucuz fiyattan almak istiyorum. İadeden hemen sonra geri almak sorun çıkarabilir diye düşünmüştüm. Yanıtlara baktıktan sonra bunu yapabileceğimi düşünüyorum. Yardımınız için teşekkürler

İadeden sonra geri almanız sıkıntı çıkarmayacaktır. GameGaraj'ın kendi sitesinden almanızı öneririm.

Senin ki biraz şansızlık olmuş hocamda memnun olduğun bir ürünü iade edip ucuza almakta biraz farklı kaçıyor yerinizde olsam durumu mail olarak iletirdim belki size bir güzellik yapabilirler.

Senin ki biraz şansızlık olmuş hocamda memnun olduğun bir ürünü iade edip ucuza almakta biraz farklı kaçıyor yerinizde olsam durumu mail olarak iletirdim belki size bir güzellik yapabilirler.
1-2 bin TL olsa bunu yapmam ama aradaki fark 4700 TL. Bir asgarî ücretten daha fazla.

Adam kazansın diye iade edip ucuza almak istiyor zaten. Kazanma yolu varken ''Aman neyse kaybettik'' demesi mantıksız olurdu.
Hocam burda kullanılan bilgisayarda firmaya zarar olarak dönüyor sadece kullanıcı tarafından bakıyorsun. Sonuçta arkadaşa mantıklı bir hareket geliyorsa yapabilir bana gelmiyor.

Etiklik konusunu geçtim. Günümüz Türkiyesinde herkesin bu paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca artan paranın bir kısmı ile yine Garaj Online dan filament alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…