Merveozen Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2021 #11 irfanumut dedi: Hangi firmadan aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyolda bi mağaza ismi city bilişimdi sanırım sivurant dedi: Format atma o zaman bilgisayarcıya gitme 16gb flash bellek varsa internetten bakarak yapabilirsin. Keşke köpükleri atmasaydın. Genişletmek için tıkla... ya köpükleri kendim straforla yapsam kabul etmezler mi sivurant dedi: Format atma o zaman bilgisayarcıya gitme 16gb flash bellek varsa internetten bakarak yapabilirsin. Keşke köpükleri atmasaydın. Genişletmek için tıkla... köpükleri atmam iade işlemine engel olur mu kabul etmezler mi? Son düzenleme: 30 Ağustos 2021
irfanumut dedi: Hangi firmadan aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyolda bi mağaza ismi city bilişimdi sanırım sivurant dedi: Format atma o zaman bilgisayarcıya gitme 16gb flash bellek varsa internetten bakarak yapabilirsin. Keşke köpükleri atmasaydın. Genişletmek için tıkla... ya köpükleri kendim straforla yapsam kabul etmezler mi sivurant dedi: Format atma o zaman bilgisayarcıya gitme 16gb flash bellek varsa internetten bakarak yapabilirsin. Keşke köpükleri atmasaydın. Genişletmek için tıkla... köpükleri atmam iade işlemine engel olur mu kabul etmezler mi?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #12 Tam olarak bilmiyorum sen yolla guzel bir şekilde sarsılmasın PC.
Merveozen Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2021 #13 sivurant dedi: Tam olarak bilmiyorum sen yolla guzel bir şekilde sarsılmasın PC. Genişletmek için tıkla... köpüğü olmayan ürünleri almadığını söylediler fakat hasarlıydı köpük çıkardığım gibi dağıldı ne yapmam gerek?
sivurant dedi: Tam olarak bilmiyorum sen yolla guzel bir şekilde sarsılmasın PC. Genişletmek için tıkla... köpüğü olmayan ürünleri almadığını söylediler fakat hasarlıydı köpük çıkardığım gibi dağıldı ne yapmam gerek?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #14 Merveozen dedi: köpüğü olmayan ürünleri almadığını söylediler fakat hasarlıydı köpük çıkardığım gibi dağıldı ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kopuk bul kutuya gore
Merveozen dedi: köpüğü olmayan ürünleri almadığını söylediler fakat hasarlıydı köpük çıkardığım gibi dağıldı ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kopuk bul kutuya gore