Bilgisayar için 2-3 bin TL hoparlör önerisi

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Selamlar,

Bilgisayar için maç, video, dizi vs. izlerken kullanmalık hoparlör arıyorum, 2-3 bin TL bütçe üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bass ile pek işim yok. Dediğim gibi bir şeyler izlemek için almak istiyorum, sürekli kulaklık takmak istemiyorum. Ara sıra hikayeli oyun oynarken de kullanırım.

Selamlar,

Bilgisayar için maç, video, dizi vs. izlerken kullanmalık hoparlör arıyorum, 2-3 bin TL bütçe üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Sıfır bakacaksanız pek bir şey söyleyemem ama, 2. el Logitech Z533 bakabilirsiniz. Sıfırları bütçenizin üstünde ama ikinci el 3 bin civarına var. 2-3 bin TL fiyat bandında sıfır hoparlör önermem.

Hocam 2.el Logitech Z333 önerebilirim. O fiyata temiz vardır bence.

Z333 tasarım olarak güzel ama subwoofer ı fiyatı için az kalıyor. 2. el Z506ların wooferları bile daha güçlü.

Z333 tasarım olarak güzel ama subwoofer ı fiyatı için az kalıyor. 2. el Z506ların wooferları bile daha güçlü.
hocam 1900TL ikinci el 333 alacaktım odam için bass ve yüksek net ses seviyorum ses kartım falan var almamalı mıyım bu bütçede daha kalitelisi var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…