Bilgisayar için 2.ekran önerisi

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar için 2. bir ekran alacağım ama televizyon gibi büyük bir şey olması lazım. Sadece film izleyeceğim duvara asacağım teşekkürler.

Bütçe ne kadar ve kaç inç boyutunda bir alet düşünüyorsunuz? Sadece film için olacaksa TV de alınabilir. Samsung'un Smart monitör modelleri var, onlardan da bakılabilir bütçeye göre.

Piyasa çok karışırık o yüzden bütçe yok ben şimdi 5000 derim 6 bine daha iyi olur oda olur yani fiyat aralığı yok ucuz olsun yeter.

Boyut olarak peki? Monitör kategorisinden gidersek o bütçelere 27 inç, ya da 32 inç modellerde kalırız. Ama TV olarak bakarsak 5-6K civarına ekonomik 43 inç Android TV modelleri var. Duvara asıp belirli bir mesafeden film, video izlenecekse TV tavsiye ederim ama mesafe yakın ise TV olmaz, boyuttan ödün vererek yukarıda da bahsettiğim bir monitör tercih etmek daha yerinde bir tercih olur diye düşünüyorum. Boyut ve mesafe konusunda da tercihini söylersen, direkt olarak modeller üzerinden konuşmaya başlayabiliriz.

Boyut olarak peki? Monitör kategorisinden gidersek o bütçelere 27 inç, ya da 32 inç modellerde kalırız. Ama TV olarak bakarsak 5-6K civarına ekonomik 43 inç Android TV modelleri var. Duvara asıp belirli bir mesafeden film, video izlenecekse TV tavsiye ederim ama mesafe yakın ise TV olmaz, boyuttan ödün vererek yukarıda da bahsettiğim bir monitör tercih etmek daha yerinde bir tercih olur diye düşünüyorum. Boyut ve mesafe konusunda da tercihini söylersen, direkt olarak modeller üzerinden konuşmaya başlayabiliriz.
tv olacak duvara asacağım ne öneririsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı