TUNCMATIK Powersurge 5'li Beyaz Enerji Korumalı Priz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulü
www.mediamarkt.com.tr
Prizim bu, ama boyu bayağı kısa geldi. Amperini bilmediğim uzun bir prizim daha var. İkisini birbirine bağlarsam eğer bir sıkıntı olur mu? 2 monitör, 1 kasa ve telefon şarj aleti takacağım.
Cihazlarınızın güç tüketimlerini bulun
(Cihazların arkasında veya altındaki etiketlerde olabilir). Bunları toplayıp priz uzatıcıların toplam kapasitesiyle karşılaştır. Bu arada watt cinsinden yazar
(Cihazların arkasında veya altındaki etiketlerde olabilir). Bunları toplayıp priz uzatıcıların toplam kapasitesiyle karşılaştır. Bu arada watt cinsinden yazar
Hocam hesapladım, prizimin arkasında 2500 yazıyor max watt, ben 2 monitör kasa ve şarj aletimi toplayınca 1000 watt bile yapmadı. Ama sıkıntı şu ki bu kablo oraya uzanmıyor.
Hocam hesapladım, prizimin arkasında 2500 yazıyor Max watt, ben 2 monitör kasa ve şarj aletimi toplayınca 1000 watt bile yapmadı. Ama sıkıntı şu ki bu kablo oraya uzanmıyor.