W WraithSun Femtopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Bilgisayar için Bluetooth gamepad arıyorum marka takıntım yok, çoğu oyunu desteklemesini ve bilgisayara bağlarken sorun çıkartmamasını istiyorum. 300ü biraz aşabilirim önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
Bilgisayar için Bluetooth gamepad arıyorum marka takıntım yok, çoğu oyunu desteklemesini ve bilgisayara bağlarken sorun çıkartmamasını istiyorum. 300ü biraz aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
S scaniq Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 36 2 Ekim 2021 #2 İlla Bluetooth olması lazım değilse Logitech F710 önerebilirim. Gerçekten kaliteli bir gamepad.
W WraithSun Femtopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 scaniq dedi: İlla Bluetooth olması lazım değilse Logitech F710 önerebilirim. Gerçekten kaliteli bir gamepad. Genişletmek için tıkla... çokta seçenek yok zaten büyük ihtimal bunu alacağım teşekkürler
scaniq dedi: İlla Bluetooth olması lazım değilse Logitech F710 önerebilirim. Gerçekten kaliteli bir gamepad. Genişletmek için tıkla... çokta seçenek yok zaten büyük ihtimal bunu alacağım teşekkürler
S scaniq Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 36 2 Ekim 2021 #4 WraithSun dedi: Çok da seçenek yok zaten büyük ihtimal bunu alacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nadiren bağlanma sorunu yaşayabilirsin, yaşarsan F710 connect Utility tarzı bir dosya vardı onu indirip 2 dakikada çözebilirsin bilgin olsun.
WraithSun dedi: Çok da seçenek yok zaten büyük ihtimal bunu alacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nadiren bağlanma sorunu yaşayabilirsin, yaşarsan F710 connect Utility tarzı bir dosya vardı onu indirip 2 dakikada çözebilirsin bilgin olsun.