Bilgisayar için 3000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce hiç Xbox kontrolcüsü kullanmadım ancak konforlu diyorlar, merak etmiyor değilim. Ayrıca su kendi kontrolcünü yaratma mevzusu hoş gibi. Kaç para tutar bilmiyorum, ayrı mevzu.

DualSense'in adaptive zamazingolari bilgisayarda çalışır mı? Onlar ayrı cezbediyor. Xbox kumandasından daha iyi olur mu?

3000 TL bile zor, üstü bayağı zor.

2000 TL bandına rahatça 9. Nesil Xbox Gamepad bulabilirsiniz. DualSense, Xbox Gamepad kadar iyi değil bilgisayarda.

Hocam benim işim performans diyorsanız benim deneyimlediğim en iyi F/P DualShock serisi oldu hem ucuz hem de çok iyi optimizasyon. Küçüklükten beri PSN kullandığım için Xbox kolu bana hep saçma gelmiştir benim şahsi görüşüm PSN kollarından şaşmayın.

Hocam DualSense olayları PC de bazı oyunlarda çalışıyor veya 3. parti yazılımlarla eğer uğraşmak istemezsen direk 9. nesil Xbox Controller al ben 1850 TL'ye 1 yıl Microsoft garantili kapattım.

O performansı bilgisayarda da verir mi? Abidik gubidik uygulamarla, bağlantı sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…