H Hmzy Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 441 21 Haziran 2016 #1 Bilgisayarda otururken belim ağrıyor sandalyede oturduğum için. Çalışma koltuğu almaya karar verdim. Bütçem 100 TL benim aklımda 2 tane var fakat sizin önerilerinize göre bir şey almayı düşünüyorum. Aklımdakiler; Avansas Comfort Fancy Çalışma Koltuğu Mavi | Avansas.com Türksit Kosmo Lux Kollu Çalışma Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bilgisayarda otururken belim ağrıyor sandalyede oturduğum için. Çalışma koltuğu almaya karar verdim. Bütçem 100 TL benim aklımda 2 tane var fakat sizin önerilerinize göre bir şey almayı düşünüyorum. Aklımdakiler; Avansas Comfort Fancy Çalışma Koltuğu Mavi | Avansas.com Türksit Kosmo Lux Kollu Çalışma Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
T Tunc Ege Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2017 #2 Bütçeniz fazla ise 500 tl ye adore max racing oyuncu koltuğu alabilirsiniz.
H Hmzy Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 441 12 Temmuz 2017 #3 Hocam aradan bir sene geçti. Hem de 100 TL dedim söz 500 TL bandında tavsiyede bulunuyorsunuz.