Sizce bilgisayar için hangisi iyi? Xbox için 9.nesil mi iyi? İkisi arasında 2 kat fark var. DualSense 5 PC için uygulama vs indiriliyormus galiba. Ben tak çalıştır istiyorum. Xbox için bu geçerli mi?
Windows Microsoft ile çalıştıgı için Microsoft'ta Xbox ile çalışıyor ya da onun sektörü bilmiyorum o konusunu ancak bilgisayar için kol alıyorsanız ve tasarımı vs önemli değilse Xbox almanızı tavsiye ederim.
Windows Microsoft ile çalıştıgı için Microsoft'ta Xbox ile çalışıyor ya da onun sektörü bilmiyorum o konusunu ancak bilgisayar için kol alıyorsanız ve tasarımı vs önemli değilse Xbox almanızı tavsiye ederim.
Normal PlayStation kolu kullanabilirsiniz ancak onun için dediğiniz gibi program vs kullanmanız gerekiyor ve bazen program patlayabiliyor bazı oyunlarda. Şahsi yaşadıgım ve birçok forum kullanıcısının yaşadıgı fix sorun.
HEJARON LOBO Xbox Wireless Controller 9.Nesil Gamepad For Xbox One/One S/One X/Xbox Series S- PC/Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.