Merhaba. Ben internette bir edit gördüm ve o edit gibi editleri hangi bilgisayar uygulamasından yapabilirim? Alight Motion kullandım daha önce ama mobildi eğer AE gibi zor program önerirseniz öğretici bir video ya da site atarsanız ya da nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.
Filmora başlangıç için iyi bir seçim olur, öğretici video olmadan kendin gezinerek bile neyin ne olduğunu anlarsın, Premiere Pro'ya da DaVinci Resolve başlangıç için iyi olur, basit editler için efter effect gerek yok.
Merhaba. Ben internette bir edit gördüm ve o edit gibi editleri hangi bilgisayar uygulamasından yapabilirim? Alight Motion kullandım daha önce ama mobildi eğer AE gibi zor program önerirseniz öğretici bir video ya da site atarsanız ya da nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.
Şahsi tavsiyem After Effects öğrenmeniz. YouTube da bir ton öğrenim videosu var. CapCut yada Filmora gibi programlar basit ama zekice kullanırsanız çok güzel şeyler çıkartabileceğiniz programlar.
Filmora başlangıç için iyi bir seçim olur, öğretici video olmadan kendin gezinerek bile neyin ne olduğunu anlarsın, Premiere Pro'ya da DaVinci Resolve başlangıç için iyi olur, basit editler için efter effect gerek yok.
Arkadaşın dediği gibi After Effects ile ilgili de bir sürü video var, Türk olarak Uğur Naci veya "HAYDAA" adam önerebilirim (tasarımcı dayı) ama ben kendim öğrenirken Premier daha kolay gelmişti, önce Premier öğrenirseniz After Effects öğrenmek çantada keklik oluyor.
Eğer attığım Capcuttan yapılabilirse capcut bakacağım teşekkür ederim. Alight Motion un bilgisayar sürümü olmadığı için başka program arıyordum. Pre Pro ya da Capcut bakacağım