Bilgisayar için ekipman önerisi

Hocam GPU AMD alacağımdan FreeSync özelliği olmasına dikkat ettim o monitörde FreeSync Premium Pro var.

Hocam onu dememişsiniz. Şunu diyeyim IPS ve VA panel arasında bayağı fark var. VA kaçınmanızı tavsiye ederim. IPS renkleri algılayabiliyorsunuz. Yani ekranda sarı renk varsa o sarı rengi hissedebiliyorsunuz. Canlı renkleri var. VA da ise biraz daha solukmuş hissi veriyor. 32 inç alma zorunluluğunuz yoksa 27 inç Lenovo, MSI yönelebilirsiniz.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-led-oyuncu-u-fiyati,603804797.html şu var hocam iyi midir?

Sadece oyun için ama büyük ekran iyi olur diye düşünmüştüm.
Hocam oyun içinse 27 inç yeter de artar. 32 İnç çok büyük olur ve fps oyunlarda ekranı takip edemezsiniz. Ben de 27 inç monitör yok ama arkadaşlara falan gittiğimde bakıyorum baya büyük ekran. 32 inç de oyunu takip edemezsiniz. Artık oyunda ne olur bilemem

Bu iyiymiş hocam sağ olun.
Hangisi?

Hocam Samsung monitör VA panel ama kaliteli bir panel kullanılmış. Üstelik monitörde ghostingte bulunmuyor. Samsung G65B attığınız MSI monitörden daha iyi.

Hocam Samsung monitör VA panel ama kaliteli bir panel kullanılmış. Üstelik monitörde ghostingte bulunmuyor. Samsung G65B attığınız MSI monitörden daha iyi.
Hocam arkadaş oyun oynayacak. 32 inç fazla olur. Ayrıca attıklarım 2K ve IPS. Yani 2K+IPS ve 2K+VA arasında elbette fark olacaktır.

Hocam bende arkadaşa gittiğimde 27 bana küçük gelmişti ondan yorumladım ve genelde hikaye oynarım oyun olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…