miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.588 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #21 yigiterensngl dedi: Hocam bende arkadaşa gittiğimde 27 bana küçük gelmişti ondan yorumladım ve genelde hikaye oynarım oyun olarak. Genişletmek için tıkla... 32" daha mantıklı bütçe zorlamayacaksa. Şunu da söylyeyim 32" FPS oyunları için fazla büyük gelebilir ama hikayeli oyun için güzel olur.
yigiterensngl dedi: Hocam bende arkadaşa gittiğimde 27 bana küçük gelmişti ondan yorumladım ve genelde hikaye oynarım oyun olarak. Genişletmek için tıkla... 32" daha mantıklı bütçe zorlamayacaksa. Şunu da söylyeyim 32" FPS oyunları için fazla büyük gelebilir ama hikayeli oyun için güzel olur.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #22 yigiterensngl dedi: Hocam bende arkadaşa gittiğimde 27 bana küçük gelmişti ondan yorumladım ve genelde hikaye oynarım oyun olarak. Genişletmek için tıkla... O zaman 32 inç al geç.
yigiterensngl dedi: Hocam bende arkadaşa gittiğimde 27 bana küçük gelmişti ondan yorumladım ve genelde hikaye oynarım oyun olarak. Genişletmek için tıkla... O zaman 32 inç al geç.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2025 #23 miçobaba dedi: Hocam sizin bulduğunuz kulaklık yerine az önce konu açtım bana şunu önerdiler: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1426971512.html sizin attığınız modelde kronik dip ses sorunu var diye biliyorum. Mouse ve klavye hakkında @egemebb bu arkadaş öneri yapabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir klavye ve mouse için?
miçobaba dedi: Hocam sizin bulduğunuz kulaklık yerine az önce konu açtım bana şunu önerdiler: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1426971512.html sizin attığınız modelde kronik dip ses sorunu var diye biliyorum. Mouse ve klavye hakkında @egemebb bu arkadaş öneri yapabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir klavye ve mouse için?
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #24 egemebb dedi: Bütçeniz nedir klavye ve mouse için? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe yok aslında fiyatı ne kadarsa ona göre ayarlayacağım ben ama böyle en fazla 5 bin klavye 5 bin mouse diyebiliriz.
egemebb dedi: Bütçeniz nedir klavye ve mouse için? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe yok aslında fiyatı ne kadarsa ona göre ayarlayacağım ben ama böyle en fazla 5 bin klavye 5 bin mouse diyebiliriz.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2025 #25 yigiterensngl dedi: Hocam bütçe yok aslında fiyatı ne kadarsa ona göre ayarlayacağım ben ama böyle en fazla 5 bin klavye 5 bin mouse diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Mouse Lamzu maya X Wraith'den bakabilirsin eve gidince klavye de bakayım.
yigiterensngl dedi: Hocam bütçe yok aslında fiyatı ne kadarsa ona göre ayarlayacağım ben ama böyle en fazla 5 bin klavye 5 bin mouse diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Mouse Lamzu maya X Wraith'den bakabilirsin eve gidince klavye de bakayım.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #26 egemebb dedi: Mouse Lamzu maya X Wraith'den bakabilirsin eve gidince klavye de bakayım. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye olarak Wraith W75 düşünüyorum ama mouse konusunu anlamadım Wraith'de bir sürü marka var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
egemebb dedi: Mouse Lamzu maya X Wraith'den bakabilirsin eve gidince klavye de bakayım. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye olarak Wraith W75 düşünüyorum ama mouse konusunu anlamadım Wraith'de bir sürü marka var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2025 #27 yigiterensngl dedi: Hocam klavye olarak Wraith W75 düşünüyorum ama mouse konusunu anlamadım Wraith'de bir sürü marka var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... W75 tercih edilebilir. Eskiden sorunları vardı ancak yeni üretimde hepsini çözmüşler. Ben sana yine de başka bir klavye önereyim. AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
yigiterensngl dedi: Hocam klavye olarak Wraith W75 düşünüyorum ama mouse konusunu anlamadım Wraith'de bir sürü marka var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... W75 tercih edilebilir. Eskiden sorunları vardı ancak yeni üretimde hepsini çözmüşler. Ben sana yine de başka bir klavye önereyim. AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.588 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #28 yigiterensngl dedi: Hocam klavye olarak Wraith W75 düşünüyorum ama mouse konusunu anlamadım Wraith'de bir sürü marka var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Lamzu Maya X Wireless Mouse şunu alın hocam.
yigiterensngl dedi: Hocam klavye olarak Wraith W75 düşünüyorum ama mouse konusunu anlamadım Wraith'de bir sürü marka var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Lamzu Maya X Wireless Mouse şunu alın hocam.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #29 miçobaba dedi: Lamzu Maya X Wireless Mouse şunu alın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. egemebb dedi: W75 tercih edilebilir. Eskiden sorunları vardı ancak yeni üretimde hepsini çözmüşler. Ben sana yine de başka bir klavye önereyim. AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu ideal bence ama yine de bakmak isterseniz bakabilirsiniz.
miçobaba dedi: Lamzu Maya X Wireless Mouse şunu alın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. egemebb dedi: W75 tercih edilebilir. Eskiden sorunları vardı ancak yeni üretimde hepsini çözmüşler. Ben sana yine de başka bir klavye önereyim. AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu ideal bence ama yine de bakmak isterseniz bakabilirsiniz.