aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 13 Şubat 2021 #11 Krmkalfa dedi: Aslında sadece masaüstü için istedim. Bu arada OBS çok karmaşık geldi bana, ne yapacağımı pek bilemedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bandicam kullanabilrsiniz, basit olduğundan ama oyun videosu çekmez. OBS ile ilgili videolara bakabilirsiniz.
Krmkalfa dedi: Aslında sadece masaüstü için istedim. Bu arada OBS çok karmaşık geldi bana, ne yapacağımı pek bilemedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bandicam kullanabilrsiniz, basit olduğundan ama oyun videosu çekmez. OBS ile ilgili videolara bakabilirsiniz.
Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 13 Şubat 2021 #12 Krmkalfa dedi: Aslında sadece masaüstü için istedim. Bu arada OBS çok karmaşık geldi bana, ne yapacağımı pek bilemedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... OBS için YouTube'da pekçok öğretici video var ya da Camtasia'da kullanılabilir. Bandicam önermeme sebebim ise video da donmalar olması.
Krmkalfa dedi: Aslında sadece masaüstü için istedim. Bu arada OBS çok karmaşık geldi bana, ne yapacağımı pek bilemedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... OBS için YouTube'da pekçok öğretici video var ya da Camtasia'da kullanılabilir. Bandicam önermeme sebebim ise video da donmalar olması.
Krmkalfa Centipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #13 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Bandicam kullanabilrsiniz, basit olduğundan ama oyun videosu çekmez. OBS ile ilgili videolara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haley dedi: OBS için YouTube'da pek çok öğretici video var ya da Camtasia'da kullanılabilir. Bandicam önermeme sebebim ise video da donmalar olması. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ben en iyisi videolara bakayım. Teşekkürler.
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Bandicam kullanabilrsiniz, basit olduğundan ama oyun videosu çekmez. OBS ile ilgili videolara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haley dedi: OBS için YouTube'da pek çok öğretici video var ya da Camtasia'da kullanılabilir. Bandicam önermeme sebebim ise video da donmalar olması. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ben en iyisi videolara bakayım. Teşekkürler.