Bilgisayar için F/P oyun kolu önerisi

cemobabo

Centipat
Daha fazla  
PC için 2 adet oyun kolu almayı planlıyorum. Fiyat/performans canavarı modeller hangileri? Uygun fiyatlı olursa harika olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın attığı kolu kullanıyorum çok iyi herhangi bir sornu yok ama bazı arkadaşlar kopma sorunu yaşıyormuş.

1500 TL verilmez buna, max ederi 700-800.

Ben 4-5 yıl civarında kullandım hiçbir kopma sorunu vs falan yaşamadım açıkçası pillere dikkat etmek lazım sadece.

Bu kol hakkında bir bilgim yok açıkçası kendim kullandığım ve memnun kaldığım için önerdim.

Bende de var şu an sorunsuz kullanıyom.

Öneri yaparken deneyim önemli ama yeterli bilgi de lazım. Attığınız kol sorunlu olduğu için değil fiyatına göre hiçbir şey sunmadığı için berbat.

PC için 2 adet oyun kolu almayı planlıyorum. Fiyat/performans canavarı modeller hangileri? Uygun fiyatlı olursa harika olur.
Uygun fiyatlı dediğin bütçe ne kadar bilmiyorum ama ikinci el sitelerinde uyguna yurt dışından alınan sıfır yada wraithden alınıp az kullanılmış modeller oluyor 1000-1300 civarına.

Fantech Shooter 3, Machenike G1 Pro, Easysmx X15, Gamesir Nova Lite
Bu kolları dediğim bütçelerde bulabilirsin ikinci el sitelerinde hocam, hatta Gamesir Nova 2 lite bulabilirsen çok daha iyi olur. Üstte yazdıklarımdan çok daha iyidir ama bulamazsan diğer yazdıklarım da işini görür gayet.

Maksimum bütçem 1500.

Eski bir havası var.

Verdiğim fiyata değecek lazım F/P canavarı istiyorum bütçemi belirttim 1 tane oluyorsa bir tane sağlam 2 tane oluyorsa 2 adet alacağım bütçeye göre önerilerinizi bekliyorum canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…