Hocam maalesef o bütçelerde 2 tane alacağın şeyler çok sağlam olmaz, bir tane alacaksan yukarıda dediğim modellere bakabilirsin.Maksimum bütçem 1500.
Eski bir havası var.
Verdiğim fiyata değecek lazım F/P canavarı istiyorum bütçemi belirttim 1 tane oluyorsa bir tane sağlam 2 tane oluyorsa 2 adet alacağım bütçeye göre önerilerinizi bekliyorum canlar.
Hocam maalesef o bütçelerde 2 tane alacağın şeyler çok sağlam olmaz, bir tane alacaksan yukarıda dediğim modellere bakabilirsin.
@cemobabo
İkinci el sorun olmaz diyorsan GameSir Nova 2 Lite satanlar vardı, onlara bakabilirsin.
Sıfır istiyorsan 1500'ün üstüne çıkmadan bu var.
machenike g1 - Game Your Way! - Yüksek Performanslı Gaming ve Teknoloji Çözümleri
machenike g1, Yüksek performanslı gaming ve teknoloji çözümlerinde güvenilir alışverişin adresi!gank.com.tr
Sitenin sana verdiği gankseninle kodunu uygulayıp 1500 liraya alabiliyorsun.
İkincisinden mi bahsediyorsun hocam?Hocam dediğiniz modeli öneren var mı?
Attığım iki model de kablosuz ve titreşimli hocam, o konuda sorun yok.Kablosuz titreşimli olursa iyi olur çok anlamıyorum.
İkincisinden mi bahsediyorsun hocam?
Attığım iki model de kablosuz ve titreşimli hocam, o konuda sorun yok.
Yani sıfır olarak soruyorsan bundan daha ucuzu illaki vardır ama performans ve kalite açısından aralarında çok fark olur. Şu anki piyasada sıfır olarak en uygunu bu hocam. Bunun harici ikinci el bana sorun olmaz dersenDaha ucuzu bununla aynı performansı gösteren var mi ya da ucuzu ile bunun arasında dağlar kadar fark var mi?
Yani sıfır olarak soruyorsan bundan daha ucuzu illaki vardır ama performans ve kalite açısından aralarında çok fark olur. Şu anki piyasada sıfır olarak en uygunu bu hocam. Bunun harici ikinci el bana sorun olmaz dersen.
Üst mesajda yazdığım modelleri (Fantech shooter 3, machenike G1 Pro, EasySMX X15, GameSir Nova Lite) 1100-1200'e falan bulma imkanın var, o fiyatın da aşağısında zor bulursun maalesef bunlara yakın kalitede ürünleri.
Yani sıfır olarak soruyorsan bundan daha ucuzu illaki vardır ama performans ve kalite açısından aralarında çok fark olur. Şu anki piyasada sıfır olarak en uygunu bu hocam. Bunun harici ikinci el bana sorun olmaz dersen
Üst mesajda yazdığım modelleri (Fantech Shooter 3, Machenike G1 Pro, EasySMX X15, GameSir Nova Lite) 1100-1200'e falan bulma imkanın var, o fiyatın da aşağısında zor bulursun maalesef bunlara yakın kalitede ürünleri.
Onun da çözümü var ama bütçeni çıkarman gerekir biraz yada ikinci elden bulacaksın hocam.Bir de ben playsation kollarına daha alişiğim bu tarz alışmak zaman alacak.
Yani yurt içi satıcılarında ürün fiyatları genel olarak bu düzeylerde oluyor hocam ama mesela temu gibi bazı yurt dışı sitelerinde zaman zaman indirim olabiliyor. Mesela zamanında machenike g1 pro 1100 tl civarına, Gamesir Nova lite 800,900 civarına satılmıştı. Tabi ne zaman indirim olacağı da belli olmuyor maalesef.İndirimleri beklesek ne düşebilir güzel fiyata?
Yani fiyatına değecek bir ürün asla değil, bunun yerine 200 daha koyup attığım machenike g1 i alman çok daha mantıklı olur.
Onun da çözümü var ama bütçeni çıkarman gerekir biraz ya da ikinci elden bulacaksın hocam.
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yani yurt içi satıcılarında ürün fiyatları genel olarak bu düzeylerde oluyor hocam ama mesela Temu gibi bazı yurt dışı sitelerinde zaman zaman indirim olabiliyor. Mesela zamanında machenike G1 Pro 1100 TL civarına, GameSir Nova Lite 800,900 civarına satılmıştı. Tabii ne zaman indirim olacağı da belli olmuyor maalesef.
Yani fiyatına değecek bir ürün asla değil, bunun yerine 200 daha koyup attığım machenike g1'i alman çok daha mantıklı olur.
Hocam açıkçası ben biraz malzeme kalitesine önem verdiğim için ikinci elden az kullanılmış Nova 2 Lite aldım yakın zamanda. Baya memnunum üründen.Ne yapsak bilemedim. Maksimum 1500 fiyat bandına çıkacağım, en iyi F/P olan hangisi acaba? Kararsız kaldım. Sen olsan ne yapardın?