HamitizmForever Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Merhaba bir sorum var. Bilgisayar kullanıcıları için futbol menajer oyunu yapmak ıstiyorum ama FM kadar detaylı olmayacak C# biliyorum başka bilmem gereken dil var mı?
Merhaba bir sorum var. Bilgisayar kullanıcıları için futbol menajer oyunu yapmak ıstiyorum ama FM kadar detaylı olmayacak C# biliyorum başka bilmem gereken dil var mı?
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 13 Ağustos 2022 #2 Arayüz sistemi yapmak istiyorsan HTML, CSS, JavaScript öğrenebilirsin. Bol sabır ve başarılar dilerim C# oyun için yeterli.
Arayüz sistemi yapmak istiyorsan HTML, CSS, JavaScript öğrenebilirsin. Bol sabır ve başarılar dilerim C# oyun için yeterli.
HamitizmForever Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 Teşekkürler zorlu bir süreç olacak desteklerinizi bekliyorum yakında konu açarım bunun hakkında Châi dedi: Arayüz sistemi yapmak istiyorsan HTML, CSS, JavaScript öğrenebilirsin. Bol sabır ve başarılar dilerim C# oyun için yeterli Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler zorlu bir süreç olacak desteklerinizi bekliyorum yakında konu açarım bunun hakkında Châi dedi: Arayüz sistemi yapmak istiyorsan HTML, CSS, JavaScript öğrenebilirsin. Bol sabır ve başarılar dilerim C# oyun için yeterli Genişletmek için tıkla...
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #4 HamitizmForever dedi: Teşekkürler zorlu bir süreç olacak desteklerinizi bekliyorum yakında konu açarım bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... Burayada konuyu atarsınız.
HamitizmForever dedi: Teşekkürler zorlu bir süreç olacak desteklerinizi bekliyorum yakında konu açarım bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... Burayada konuyu atarsınız.
Stirkless Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 HamitizmForever dedi: Teşekkürler zorlu bir süreç olacak desteklerinizi bekliyorum yakında konu açarım bunun hakkında Genişletmek için tıkla... Hocam benimde ortalama seviye bir C# Form bilgim var, yardıma ihtiyacınız olursa Discordum: Stirkless#8849
HamitizmForever dedi: Teşekkürler zorlu bir süreç olacak desteklerinizi bekliyorum yakında konu açarım bunun hakkında Genişletmek için tıkla... Hocam benimde ortalama seviye bir C# Form bilgim var, yardıma ihtiyacınız olursa Discordum: Stirkless#8849
HamitizmForever Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #6 Stirkless dedi: Hocam benimde ortalama seviye bir C# Form bilgim var, yardıma ihtiyacınız olursa Discordum: Stirkless#8849 Genişletmek için tıkla... Zevkle
Stirkless dedi: Hocam benimde ortalama seviye bir C# Form bilgim var, yardıma ihtiyacınız olursa Discordum: Stirkless#8849 Genişletmek için tıkla... Zevkle