A admrc61 Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 214 Makaleler 3 23 Eylül 2022 #11 Kablosuz modeller daha ön planda benim için Logitech'in gamepadleri ne görsel neden özellik olarak çok ilgi çekici durmuyor. Farklı öneriler var mıdır? Son düzenleme: 25 Eylül 2022
Kablosuz modeller daha ön planda benim için Logitech'in gamepadleri ne görsel neden özellik olarak çok ilgi çekici durmuyor. Farklı öneriler var mıdır?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #12 admrc61 dedi: Kablosuz modeller daha ön planda benim için. Logitech'in gamepadleri ne görsel neden özellik olarak çok ilgi çekici durmuyor. Farklı öneriler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam eski ürünler çünkü, F710 2011 yılında çıktı ama hala taş gibi.
admrc61 dedi: Kablosuz modeller daha ön planda benim için. Logitech'in gamepadleri ne görsel neden özellik olarak çok ilgi çekici durmuyor. Farklı öneriler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam eski ürünler çünkü, F710 2011 yılında çıktı ama hala taş gibi.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 25 Eylül 2022 #13 admrc61 dedi: Kablosuz modeller daha ön planda benim için Logitech'in gamepadleri ne görsel neden özellik olarak çok ilgi çekici durmuyor. Farklı öneriler var mıdır? Genişletmek için tıkla... GXT 590 ve Gamesir T4 Pro var. T4 Pro stoklarda olmayabilir.
admrc61 dedi: Kablosuz modeller daha ön planda benim için Logitech'in gamepadleri ne görsel neden özellik olarak çok ilgi çekici durmuyor. Farklı öneriler var mıdır? Genişletmek için tıkla... GXT 590 ve Gamesir T4 Pro var. T4 Pro stoklarda olmayabilir.