DFWEmirhan Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Bilgisayar için gamepad önerisi istiyorum bütçem en fazla 4000TL civarında. Daha ucuz olursa daha iyi olur. Ben bunu buldum ama Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Indas) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bir de bilgisayar için galiba Bluetooth lazım onun içinde öneri yapabilir misiniz? DFWEmirhan dedi: Bilgisayar için gamepad önerisi istiyorum bütçem en fazla 4000TL civarında. Daha ucuz olursa daha iyi olur. Ben bunu buldum ama Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Indas) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bir de bilgisayar için galiba Bluetooth lazım onun içinde öneri yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-mor-kablosuz-ps5-fiyati,1642256726.html DualSense daha ucuzmuş aslında alınır mı? Benim ilk gamepad olacağı için her iki firmanınkinide kullanabilirim.
Bilgisayar için gamepad önerisi istiyorum bütçem en fazla 4000TL civarında. Daha ucuz olursa daha iyi olur. Ben bunu buldum ama Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Indas) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bir de bilgisayar için galiba Bluetooth lazım onun içinde öneri yapabilir misiniz? DFWEmirhan dedi: Bilgisayar için gamepad önerisi istiyorum bütçem en fazla 4000TL civarında. Daha ucuz olursa daha iyi olur. Ben bunu buldum ama Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Indas) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bir de bilgisayar için galiba Bluetooth lazım onun içinde öneri yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-mor-kablosuz-ps5-fiyati,1642256726.html DualSense daha ucuzmuş aslında alınır mı? Benim ilk gamepad olacağı için her iki firmanınkinide kullanabilirim.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 PC için Xbox kumandası öneririm.
DFWEmirhan Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 sevenbatuemir dedi: PC için Xbox kumandası öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden peki daha uyumlu olduğu için mi bilgisayarı TV'ye bağlayıp emülatör oyunları oynamak için kullanacağım.
sevenbatuemir dedi: PC için Xbox kumandası öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden peki daha uyumlu olduğu için mi bilgisayarı TV'ye bağlayıp emülatör oyunları oynamak için kullanacağım.
K K3R3M_82 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 DFWEmirhan dedi: Neden peki daha uyumlu olduğu için mi bilgisayarı TV'ye bağlayıp emülatör oyunları oynamak için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun Xbox tuş dizilimi ile çalıştığı için daha kolay gelir.
DFWEmirhan dedi: Neden peki daha uyumlu olduğu için mi bilgisayarı TV'ye bağlayıp emülatör oyunları oynamak için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun Xbox tuş dizilimi ile çalıştığı için daha kolay gelir.