Çözüldü Bilgisayar için gerekli programlar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İsteğe bağlı olarak Kaspersky antivirüs (performans düşüklüğü yaşatabilir), Revo Uninstaller, Google Chrome, Xbox, WinRAR, NZXT cam vb. Çoğu program kullanım amacı ile burada bulunuyor. Seçip indirebilirsiniz.
Revouninstaller öneririm. Herhangi bir programı kaldırmak istediğinde bu program ile kaldır. Arkasında hiçbir dosya bırakmadan kaldırmak istediğin programı kaldırır. (Windows uygulamaları dahil)

Revo Uninstaller diye bir program var. Bir programı köküne kadar siliyor.

Revouninstaller öneririm. Herhangi bir programı kaldırmak istediğinde bu program ile kaldır. Arkasında hiçbir dosya bırakmadan kaldırmak istediğin programı kaldırır. (Windows uygulamaları dahil)
Aga tam ben yazacaktım. Sonra konuya yeni mesaj geldi dedi mesajı attım sende aynısını yazmışsın.

Uninstaller gibi programlar, program kaldırmada geride daha az kalıntı bırakıyor.

Çok program kurulup kaldırılıyorsa; ben şahsen gerekli yedekler alındıktan sonra format atma taraftarıyım. Bakım programları bir yere kadar iyi ama zamanla illa format şart oluyor.
antivirus tarafında da sistemin kanını emmeyen bir AV kullanılabilir.

Tarayıcı için AdGuard ve autohistorywipe kullanıyorum, otomatik her çıkışta; geçmişi çerezleri ve önbelleği temizliyor.

formattan sonra ilk kurduğum programlar;
- Winrar
- Chrome
diğerleri ihtiyaca göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı