Bilgisayar için hangi Controller iyidir?

• Konuyu başlatan Yaqiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.072

Yaqiz

Hectopat
Merhaba. Steam'e yeni gelen Forza Horizon 4'ü almayi planliyorum ve bu oyunu klavye-fare ile oynamak guzel olmaz diye dusunuyorum. Direksiyona o kadar para vermem, hem sevmiyorum, hem de yerim yok bu yuzden Controller almayi planliyorum. PS5 ve PS4 controllerlari arasinda bir fark olur mu? Bilgisayara kablo ile baglayacagim. PlayStation'um falan yok. Performansta falan fark var midir?

Merhaba. Steam'e yeni gelen Forza Horizon 4'ü almayi planliyorum ve bu oyunu klavye-fare ile oynamak guzel olmaz diye dusunuyorum. Direksiyona o kadar para vermem, hem sevmiyorum, hem de yerim yok bu yuzden Controller almayi planliyorum. PS5 ve PS4 controllerlari arasinda bir fark olur mu? Bilgisayara kablo ile baglayacagim. PlayStation'um falan yok. Performansta falan fark var midir?
Hocam tam anlamadım PlayStation controller'ı mı alacaksınız?

Dualshock kolları PC ile kullanamak biraz uğraştırıcıdır hocam kullanılır ama uğraşırsınız biraz. Xbox Controller'ı alınabilir yada Logitech F310, F710'a bakabilirsiniz.

Xbox Controller tercih edebilirsiniz. Herhangi bir Samsung sarı aleti ( mini USB ) ile kullanabilirsiniz. Ya da benim önceden kullandığım gibi herhangi bir USB Bluetooth aparatı ile 1-2 kez kapat aç yaparak sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz. Model olarak 1708 ve üstü almalısınız.

Dualshock kolları PC ile kullanamak biraz uğraştırıcıdır hocam kullanılır ama uğraşırsınız biraz. Xbox Controller'ı alınabilir yada Logitech F310, F710'a bakabilirsiniz.
Tamam XBOX controller'i alacagim. Kaliteli ve ucuz birsey onerirmisin? Kablosuda olacak mi yoksa wireless mi? Wireless ise nasil sarj edecegim?

Xbox Controller tercih edebilirsiniz. Herhangi bir Samsung sarı aleti ( mini USB ) ile kullanabilirsiniz. Ya da benim önceden kullandığım gibi herhangi bir USB Bluetooth aparatı ile 1-2 kez kapat aç yaparak sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz. Model olarak 1708 ve üstü almalısınız.
TP-Link Bluetooth adaptorum var ama kablo almam lazim sanirim sarj etmek icin. Apple adaptoru kullansam kabloyu samsung kullansam olur mu? Birde bana kaliteli bir urun ve performans urunu onerir misin? Yanarli donerli olsun ama.
Pilli çalışıyor hocam Xbox kolları. Xbox kollarının fiyatları standarttır. Google'dan bakabilirsiniz.
Tamam ama Xbox 360 var, One S var ve One var. Bunlarin fiyatlari yakin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı