Bilgisayar için internet kullanımını gösteren program önerisi

Bilgisayarım internete bağlı kaldığı süreçte kaç GB download, upload yaptığımı gösteren bir program var mı? Modem arayüzünde bununla ilgili bir şey bulmamadım.

Bilgisayarım internete bağlı kaldığı süreçte kaç GB download, upload yaptığımı gösteren bir program var mı? Modem arayüzünde bununla ilgili bir şey bulmamadım.

Windows ayarlarda var bu özellik. Ne kadar kullandığını gösteriyor.
Ayrıca bu uygulamada iyi görünüyor, kullanmadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genelde bağlı bulunduğun servis sağlayıcının sitesine online giriş yapınca orada gözüküyor tütlü türlü bilgiler.
Evde birden fazla cihaz olduğu için kim ne kadar kullanmış onu öğrenmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

Evde birden fazla cihaz olduğu için kim ne kadar kullanmış onu öğrenmeye çalışıyorum hocam. Ayrıca windows ayarlarında gözükenle, internet sağlayıcımda gözüken kullanılan data uyuşmuyor. Örn. 980GB kullandığım gözüküyor windows ayarlarında ama internet sağlayıcımda 1040GB gözüküyor aslında doğru gibi ama evde benim kadar internet harcayan insanlarda olduğu için aslında doğru değil. Ayrıca teşekkürler uygulamaya bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…