Bilgisayar için kaliteli gamepad önerisi

Bütçe
2000

technoberkk

Hectopat
Selamlar, bilgisayarda kullanmak için gamepad bakıyorum. Kaliteli önerebileceğiniz gamepadler var ise paylaşmanızı rica edeceğim. Rocket League oynamak için istiyorum. Kablosuzda gecikme oluyor ise kablolu kullanılabilen kollar da olur. Ortalama 2000 TL bütçe var diyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Not: Logitech F710 kullandım ve çok ergonomik olmadığını düşünüyorum. Ek olarak gecikme var gibi hissettim.

Önerileriniz için teşekkür ederim, ürünleri daha detaylı inceliyorum şimdi. Daha fazla öneri varsa açığım, kaliteli sağlam bir şey olsun gecikme yapmaması önemli benim için. Rocket League için alacağımdan dolayı ufak gecikmeler bile yaşansa rahatsız edici olabiliyor.

Edit: Yani input lag en az olan modeller tercihim aslında(Dualshock öneriyorlar bu konuda), var mıdır?

Bütçe 2500 e kadar da olabilir arkadaşlar, yeter ki iyi bir şey olsun

Son düzenleme:
Atk battle axe pro öneririm o zaman bu bütçenize

Zamanında gecikme sorunları vardı, şu an düzeldi diyenler var lakin deneyimlemedim
Anladım, fiyatına göre biraz daha iyi bir gamepad gibi geldi bana, çok bilgi sahibi değilim gamepadler ve kaliteleri hakkında fakat input lag olarak çok düşük msler verdiği söyleniyor. Ne kadar doğrudur bilemedim

GamepadLa testinde(prometheus yöntemi ile) ve ltt videosundaki lab ekibinin yaptığı testlerde dongle ile gecikmesi Bluetooth ile gecikmesinden daha yüksek çıkmıştı. Düzeltmiş olma olasılıkları yüksek ama risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…