xdady Zeptopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick Fiyatı - Trendyol Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.ciceksepeti.com/wonderboy-w201s-titresimli-usb-2.0-oyun-kolu-pc-140-cm-kablo-kcm13483651?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.68.3 Bu 2 kolda arkadaşlarımda var ikisi de aynı fiyata bırakıyor bana. Sizce hangisini almalıyım?
Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick Fiyatı - Trendyol Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.ciceksepeti.com/wonderboy-w201s-titresimli-usb-2.0-oyun-kolu-pc-140-cm-kablo-kcm13483651?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.68.3 Bu 2 kolda arkadaşlarımda var ikisi de aynı fiyata bırakıyor bana. Sizce hangisini almalıyım?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Bence ikisi de çok kalitesiz. 50 lira civarı vereceklerse iyi hocam. Bana kalırsa ikincisi daha iyi.
Lanidrac Megapat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 306 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 12 Şubat 2023 #3 Bu tür kolların hepsi aynı kalite ucuzu neyse onu alın derim. çok bir farkları yok.
husette Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2020 de sanırım en iyi kol olarak seçilmişti . Kendimde kullanıyorum yanlız biraz sert
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2020 de sanırım en iyi kol olarak seçilmişti . Kendimde kullanıyorum yanlız biraz sert
Lanidrac Megapat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 306 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 12 Şubat 2023 #5 husette dedi: Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2020 de sanırım en iyi kol olarak seçilmişti . Kendimde kullanıyorum yanlız biraz sert Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin bütçesinin yeteceğini sanmıyorum.
husette dedi: Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2020 de sanırım en iyi kol olarak seçilmişti . Kendimde kullanıyorum yanlız biraz sert Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin bütçesinin yeteceğini sanmıyorum.