Bilgisayar için koltuk ve masa önerisi

Yeni aldığım bilgisayarimi kullanırken masa ve koltuk kötü olduğu için hiç rahat edemiyorum. Oynadığım oyundan zevk alamıyorum bu yüzden kendime bir masa ve koltuk almaya karar verdim 600 TL bütçem var yardimci olursaniz sevinirim.

100 - 150 TL daha arttırırsanız, daha iyi ve büyük bir masa önerebilirler diye düşünüyorum.

En güzel çözüm patron koltuğu 600 TL'ye de zor. 3 ay gibi bir süre oldu alalı limiti yükseltmen gerek. Oyuncu koltuğu falan bunlar Fas'a fiso yok boyun için, bel için şöyle olacak gibi. Gidip yerin de oturup test edip alacaksın. Koltuk benden büyük ama, aldığım konfor değer. Aşağı inip kalkıyor ve komple oturak bölümü öne ve arkaya yatıyor bu da gayet yeterli geliyor. 600 gibi bir rakama bulman biraz zor. Çevren de ofis mağazalarına bakıp kalite kontrolü yap bence, anlaşırsan en az internet fiyatına alman mümkün. Hem masa, hem koltuk için ise, bayağı bir araştırma yapıp alman gerekecek, zira 600 TL zaten koltuk parası maalesef, o da bulman yine zor konfor arıyorsan tabii.

Yüksek konfor aramıyorum zaten 300 TL'lik bir koltuk işimi görür. Bilgisayar başında 4-5 saat anca geçiriyorum oda mola vererek yani pek sıkıntı yaratmaz kötü koltuk tercihi aslında .

Bu bütçe ile koltuk öneremiyeceğim ama yeni aldığım masanın linkini bırakıyorum, inanılmaz memnun kaldım başta süphelenmiştim, demir iskelet ile destekleniyor istediğin kadar kollarınla yük bindir zamanla yamulma bombe vs yapacak bir masa değil, ben çok memnun kaldım. Kasa koyma yeri sağ sol ayarlanabiliyor montaj yaparken ve siyah rengini aldım çok hoş duruyor.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…