Bilgisayar için Montaj programı önerisi

Marulreis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben fotoğraflara müzik eklemek istiyorum ya da tam tersini yapmak istiyorum. Telefonda programlar var ama bilgisayarda böyle programlar bulamıyorum bileniniz varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • DaVinci Resolve
  • Adobe Primere
  • Sony Vegas
İle yapabilirsiniz.
Bu programları öğrenmesi camtasia studio'ya göre daha zor ve profesyoneldir ve hatta en iyi film stüdyoları adobe premiere kullanır. Camtasia studio ise son kullanıcı için öğrenmesi en basit ve basit işleri kolayca yapabileceğiniz bir programdır.

:D Camtasia için geçireceği süreyi bu programlar için geçirirse ortaya daha güzel şeyler çıkartır. Sürekle bırak mantığı dışında ne yapacak? Hepsi aynı mantık ile çalışıyor 10 dakika içinde aynı şeyi hepsi için öğrenebilir.

:D Camtasia için geçireceği süreyi bu programlar için geçirirse ortaya daha güzel şeyler çıkartır. Sürekle bırak mantığı dışında ne yapacak? Hepsi aynı mantık ile çalışıyor 10 dakika içinde aynı şeyi hepsi için öğrenebilir.
Ortaya çok daha güzel şeyler çıkarırsın tamam da onu yapabilmek için baya bir bilgi birikim lazım İngilizce lazım. Adobe profesyoneller içindir evet çok iyi şeyler çıkarırsın ama profesyonelsen. Sürükle bırak yönteminde camtasia'nın türkçe dil desteği de mevcut bazı sürümlerinde ayrıca arayüzü çok daha sade.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı