Wacom grafik tablet sadece bilgisayar ile uyumlu ama elimde USB dönüştürücü var. Bu dönüştürücüyle çizim tabletini telefonda kullanamaz mıyım? Bir yazılım gibi bir şey yüklesem.
Veikk'in bir grafik tableti var bende. Herhangi bir uygulama kurmadan telefon (Android) üzerinde kullanabiliyorum. Fiziksel klavye olarak algılıyor telefon tableti. Basınç çalışıyor sorunsuz.
Veikk'in bir grafik tableti var bende. Herhangi bir uygulama kurmadan telefon (Android) üzerinde kullanabiliyorum. Fiziksel klavye olarak algılıyor telefon tableti. Basınç çalışıyor sorunsuz.
İnternette birkaç video izledim, Wacom marka tabletler de aynı şekilde telefona bağlanıyor gördüğüm kadarıyla. Dönüştürücünün sağlamlığından emin misiniz?
İnternette birkaç video izledim, Wacom marka tabletler de aynı şekilde telefona bağlanıyor gördüğüm kadarıyla. Dönüştürücünün sağlamlığından emin misiniz?
One by Wacom gayet başarılı bir tablettir. Benim bildiğim google playde "Wacom Center" var onu indirdiğinde tableti algılaması lazım. Ha ben de Veikk kullanıyorum orası ayrı. Ben çok iyi fiyata bulmuştum.
One by Wacom gayet başarılı bir tablettir. Benim bildiğim google playde "Wacom Center" var onu indirdiğinde tableti algılaması lazım. Ha bende veikk kullanıyoru o ayrı ben çok iyi fiyata bulmuştum.