Bilgisayar için program önerisi

maleniaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben sizden öneriler almak istiyorum. Ben yakın zamanda Gaming laptop aldım ve sizden bilgisayar için herhangi bir öneri istiyorum. Yani mesela şu uygulama çok işinize yarar olabilir veya şu antivirüs programını yüklerseniz bilgisayarınız güvende olur olabilir veya bilgisayarda şu ayarı değiştirin gibi birçok şey hakkında öneri yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ücretsiz antivirüs olarak Kaspersky.
Ekran kartı driverları için GeForce Experience.
WinRAR veya 7ZIP.
FPS veya sıcaklık bakacağım. Ya da overclock yapacağım derseniz MSI Afterburner.
Hiç toplu driver kurma programları (Driver Booster vs) bulaşmayın. Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleseniz yeter.

Antivirüs programı yükleyebilirsin fakat diğer türlü program önermiyorum hocam. Bilgisayarın güçlüyse zaten öyle booster programlarını asla kullanmanı da önermem öyle bir hataya düşme.

Antivirüs programı yükleyebilirsin fakat diğer türlü program önermiyorum hocam. Bilgisayarın güçlüyse zaten öyle booster programlarını asla kullanmanı da önermem öyle bir hataya düşme.

Tamam hocam zaten laptopun en uzun ömre sahip olması için elimden ne gerekiyorsa yapacağım.

Tamam hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…