Bilgisayar için PS4 gamepad alınır mı?

Daha fazla  
Bilgisayar için gamepad almayı düşünüyorum, uygun fiyata da PS4 gamepad buldum ama aklıma takılan bir şey var.
Bazı insanlar PS4 gamepad'inin bilgisayarla düzgün çalışmayacağını ve ek programlar lazım olacağını söylüyorlar.
Bende bunu sormaya geldim. Bağlama işlemi nasıl oluyor onu bile bilmiyorum. Kasa bilgisayar kullanıyorum, Bluetooth'um falan da yok.

Bilgisayar için gamepad almayı düşünüyorum, uygun fiyata da PS4 gamepad buldum ama aklıma takılan bir şey var.
Bazı insanlar PS4 gamepad'inin bilgisayarla düzgün çalışmayacağını ve ek programlar lazım olacağını söylüyorlar.
Bende bunu sormaya geldim. Bağlama işlemi nasıl oluyor onu bile bilmiyorum. Kasa bilgisayar kullanıyorum, Bluetooth'um falan da yok.

Eğer çok ucuza bulduysan çoğu replika oluyor piyasada sıfır üretim bulmak çok zor. Onun yerine 8BitDo, GameSir falan bakabilirsin bütçene uygun olan modellerinden.

Evet ScpToolkit gibi uygulamalar gerekiyor PS3 koluyla calismasi daha mümkün PS4 düzgün çalışmayabilir.

Çoğu oyunda Xbox kontrolcüsü gibi tanıtarak kullanıyorsunuz. Yalnız DS4'ün orijinal ve sıfırı DualSense parasına yakın. Bulduğunuz DS4 replika muhtemelen.

GameSir Nova Lite hall effect Controller geçenki Ali Express indirimden 420 TL'ye düştü. Tekrar düşme ihtimaline karşı bakmanı öneririm.

Çalışır fakat çok fazla sorun çıkartır eğer bütçen yeterce Xbox kolu en iyi tercihtir PS4 kolu daha Bluetooth odakli ve bilgisayarlar için yapılmamış oyunlarda ki kontroller Xbox kolu üzerinden gösteriliyor vb Xbox'un çakma ucuz fiyatlı bir kolu bile yeterli olacaktır Call of Duty gibi oyunlar oynamiyorsaniz.

Eğer çok ucuza bulduysan çoğu replika oluyor piyasada sıfır üretim bulmak çok zor. Onun yerine 8BitDo, GameSir falan bakabilirsin bütçene uygun olan modellerinden.
8BitDo'ya baktım da 2 bin-3 bin arası fiyatlar hep, çok pahalı geldi.
GamesSir daha uygun duruyor.

Bu güzel duruyor fiyatı da uygun ama Aliexpress'ten alınca bir sürü gümrük vergisi geliyor. En azından en son baktığımda öyleydi. Ondan korkuyorum.

Çalışır fakat çok fazla sorun çıkartır eğer bütçen yeterce Xbox kolu en iyi tercihtir PS4 kolu daha Bluetooth odakli ve bilgisayarlar için yapılmamış oyunlarda ki kontroller Xbox kolu üzerinden gösteriliyor vb Xbox'un çakma ucuz fiyatlı bir kolu bile yeterli olacaktır Call of Duty gibi oyunlar oynamiyorsaniz.
Hayatımda hiç gamepad ile oyun oynamadım. Hem alıp denemek için hem de üzerinde çalıştığım oyuna gamepad desteği eklemek için bakıyordum.
Ucuz bir şey de işimi görür aslında dediğiniz gibi. Hatta şu aralar çıkan Temu'da da bulmuştum bir kaç şey, yine PS4 gamepad'ini de oradan buldum ama arkadaşlar deyince vazgeçtim.

8BitDo'ya baktım da 2 bin-3 bin arası fiyatlar hep, çok pahalı geldi.
Gamessir daha uygun duruyor.

Bu güzel duruyor fiyatı da uygun ama AliExpress'ten alınca bir sürü gümrük vergisi geliyor. En azından en son baktığımda öyleydi. Ondan korkuyorum.

Hayatımda hiç gamepad ile oyun oynamadım. Hem alıp denemek için hem de üzerinde çalıştığım oyuna gamepad desteği eklemek için bakıyordum.
Ucuz bir şey de işimi görür aslında dediğiniz gibi. Hatta şu aralar çıkan Temu'da da bulmuştum birkaç şey, yine PS4 Gamepad'ini de oradan buldum ama arkadaşlar deyince vazgeçtim.

8BitDo'yu Ultimate Wireless 2kya alınıyor Amazon'dan vergiyle 2 marka içinde AliExpress'ten bakmanı öneririm. Artık verigiyi sipariş esnasında ödüyorsun o yüzden çıkan vergi belli bir oranda oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı