Bilgisayar için sandalye önerisi

o_ulcan

Megapat
Biliyorum bu konu forumlarda defalarca açıldı ve ben yarısından çoğunu okudum. Fakat kendime göre bir koltuk bulamadım.

Aradığım koltuğu sizlere anlatayım. (Bütçem 400 TL civarı)

Bundan 1 sene önce spora başladım ve hareketleri bilinçsizce yapıyordum, belime yükleniyordum. Ve son 3-4 aydır bel ağrılarım gittikçe arttı. Doktora gittim fakat uyguladığı tedaviden tatmin olmadım, her neyse bu konumuz değil. Benim için bel desteği çok önemli, günde neredeyse 10-11 saate yakın bilgisayar başındayım ve belimin daha da kötüye gittiğini hissedebiliyorum. Bu yüzden bel desteği ve sırt desteği ileri düzey olmalı. Biraz da kamburluk var. File mi yoksa deri mi karar verebilmiş değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

Boyum 1.85, kilom 70.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem için 400 TL civarı demiştim fakat. Bu sandalye çok hoşuma gitti. Belki biraz daha bekleyip bunu alabilirim, ne düşünüyorsunuz?

Şahsen ben o kadar veremem ama verebilirseniz karar sizin.

Konu sağlık olunca verebildiğim en fazla parayı vermeye çalışacağım. Bunu gözüme kestirdim fakat uzun süreli kullanımda ağrı yapar mı onu merak ediyorum.

Türksit sakın bakmayın tam bir çöp kendim Adore Max Office Racing aldım memnunum sende bunu veyahut İkea Markus alabilirsin.

Adore Max Office Racing koltuğunu incelemiştim. Ama günlük 3 saatlik oturma süresi benim için kabul edilebilir değil. Günde 10 saat oturduğum için kısa sürede yıpranacağından eminim. Ayrıca koltuğun deri veya fileli olmasında hala kararsızım. Deri olunca yazları terleteceğinden şüphem yok, zaten evin en sıcak odası benim. Büyük ihtimal yukarıda belirttiğim koltuğu alacağım bel ayarından dolayı. Çarşamba günü gidip deneyeceğim. Bilgili bir arkadaş olsa iyi olurdu gerçekten.

Adore vento kullanıyorum çok memnunum. İkinci günde evime geldi. Küçük bir aparatın takılma sorunu yaşadım. Önce videolu anlatım çekip attılar, olmayınca yeni parça gönderdiler 2 günde elime ulaştı. Adore firması memnun etti beni. Koltukta gayet güzel rahat. Uzun boylular için max racing olmuyor bu yüzden vento aldım çok memnunum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Türksit Gamer koltuklarını incele. Dxracer'dan farkı yok. Kendim kullanıyorum 350 TL'ye almıştım. Gayet konforlu ve kaliteli.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumunuz için teşekkürler, tamamen deri olduğu için yazın çok fazla terletme sorunu yaşatacağını tahmin ediyorum. Özellikle benim odamda çok fazla terletme yapacaktır, kışın kar yağarken şortla oturuyorum o derece Çarşamba veya perşembe günü koçtaş ve tekzen gibi yerlerde deneyeceğim gözlediğim koltukları. Şuan için aklımda Adore Manager Techno var açıkçası.

Uzun araştırmalarım sonucu ve tavsiyenize uyarak adore vento koltuğunu sipariş ettim. Hepsiburada' dan anlık indirim yakalayarak kargo dahil 497 TL ye almış oldum. Konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…