Bilgisayar İçin TV mi Monitör mü?

GodOfOwl

Decapat
Arkadaşlar yeni PC toplayacağım ama kafamın etini yiyen bir soru var. Benim arakadaşım monitör yerine TV kullanıyor.
Ve aklıma geldi TV mi monitör mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz ekran kartına bağlı bir olay TV'lerin Hz seviyesi yüksel olduğundan dolayı pek çok ekran kartı bunu kaldıramayabilir. Ayrıca Televizyonların büyüklüğü çük büyük ise görüntüde dağılma olabilir sıkıntı çıkar. Televizyon yerine 1MS, 144Hz IPS veya Va panel almak sizin açınızdan daha iyi olur fakat bu dediğim gibi ekran kartına bağlı.

Bilgisayarı, bilgisayar işlevleri için kullanacaksanız eğer monitör almanızı tavsiye ederim. Ama konsol tarzı koltukta vs. oyun oynayacaksanız veya ''multimedya'' için kullanacaksanız TV alınabilir.

Arkadaşlar yeni PC toplayacağım ama kafamın etini yiyen bir soru var. Benim arakadaşım monitör yerine TV kullanıyor.
Ve aklıma geldi TV mi monitör mü?

CS:GO vb. aksiyon oyunları oynayacaksan kesinlikle monitör. TV'nin input lag(giriş gecikmesi) değerleri çok fazla olduğundan dolayı görüntüler ekranına herkesden daha sonra gelecek ve oyunda hiç başarılı olamayacak zevk alamayacaksın.

Ölü piksel için iade ettiğim monitörün yerine TV kullanmak zorunda kaldım. 102 ekran 4K LG ekran... KESİNLİKLE monitör alın. "Flicker-free" kavramını araştırın. 1 hafta baş ağrısından duramadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…