Bilgisayar için ücretsiz VPN önerisi

ProtonVPN, her yerde kullanıyorum hem hızlı hemde memnunum. Oyunlarda bile üzmüyor.

Kaspersky internet securty içinde vardı, ücretsizdi o. Ama diğerlerine kıyasla performansını karşılaştıramıyorum. Güvenli internet neden kullanıyorsunuz?

Ücretsiz lisanslı McAfee virüs programım var bu yüzden ikinci bir virüs programı düşünmüyorum.

Anladığım kadarıyla proton VPN şu an en iyisi. Teşekkür ediyorum herkese.

!KONU GÜNCELLEME! Proton vpn sitesinden programı indirdim ve daha sonra programı virus total üzerinden taratınca trojen virüsü buldu!
Proton VPN: Secure and Free VPN service for protecting your privacy site doğru sitemi kontrol edermisiniz.
Doğru site fakat onun doğrusu trojandır.
Ek olarak yüksek ihtimalle false positive. Şu anda indirdiğiniz sitedekini ben de indirip ben de virustotale atacağım.

!KONU GÜNCELLEME! Proton vpn sitesinden programı indirdim ve daha sonra programı virus total üzerinden taratınca trojen virüsü buldu!
Proton VPN: Secure and Free VPN service for protecting your privacy site doğru sitemi kontrol edermisiniz.
Sangfor Engine Zero adında ne idüğü belirsiz bir arkadaş kendisini Trojan.Win32.Save.ExternalUi olarak gördü, yani tamamen boş yaptı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı