Bilgisayar için UPS önerisi

aquadea

Decapat
Daha fazla  
1200 watt PSU kullanıyorum hangi UPS'i tercih etmeliyim? Bir sorum daha var elektrik kesintileri donanımsal hariç Windows dosyalarının bozulması gibi yazılımsal hatalara da yol açar mı acaba?

1200 watt PSU kullanıyorum hangi UPS'i tercih etmeliyim? Bir sorum daha var elektrik kesintileri donanımsal hariç Windows dosyalarının bozulması gibi yazılımsal hatalara da yol açar mı acaba?

Evet dosyalar zarar görebiliyor. İnform, Tunçmatik, Makelsan, Powerful markalarını rahatlıkla alabilirsin.

PSU da elektrik koruması var mı 80 Plus Gold veya 80 Plus sertifikası var mı?
Bu UPS bak sitersen:

Veya akım korumalı priz alabilirsiniz.

Line interactive alacaksan aldığın markanın hiç önemi yok hepsi aynı kalitede. 1200W için 2kva line interactive sınırda kalıyor. 2,2 kva bakabilirsin. Ama fan sesi beni rahatsız etmez diyorsan 1,5 kva Online cihaz al en güveniliri o olur.
Ek olarak aldığın UPS'in içinde kullanılan akünün verdiği süre ve kalitesi ciddi derecede önemli, detaylı bilgi istersen konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…