Onizuka Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #21 daffodil dedi: Windows 8.1 kurmuştum ama hiç alışamam gibi. Desteklerin için çok teşekkürler. @Onizuka Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Olmadı teamwiever veya discord üzerinden takıldığın bir durum olur ise yardımcı olurum elimden geldiğince dostum.
daffodil dedi: Windows 8.1 kurmuştum ama hiç alışamam gibi. Desteklerin için çok teşekkürler. @Onizuka Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Olmadı teamwiever veya discord üzerinden takıldığın bir durum olur ise yardımcı olurum elimden geldiğince dostum.
daffodil Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #22 Onizuka dedi: Rica ederim. Olmadı teamwiever veya discord üzerinden takıldığın bir durum olur ise yardımcı olurum elimden geldiğince dostum. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkürler, artık böyle kullanacağım veya driver uygulamalarını deneyeceğim. Son düzenleme: 12 Nisan 2021
Onizuka dedi: Rica ederim. Olmadı teamwiever veya discord üzerinden takıldığın bir durum olur ise yardımcı olurum elimden geldiğince dostum. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkürler, artık böyle kullanacağım veya driver uygulamalarını deneyeceğim.