BADİ_1 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 163 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #1 Efess1 dedi: İyi akşamlar, Discord'a VPN ile girebilirsiniz. Veya sosyal medya üzerinden oyun arkadaşı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar için hangi VPN önerirsiniz. Ben telefondan Warp kullanıyorum bilgisayara da indirmiştim fakat çalışmadı ya da ben beceremedim.
Efess1 dedi: İyi akşamlar, Discord'a VPN ile girebilirsiniz. Veya sosyal medya üzerinden oyun arkadaşı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar için hangi VPN önerirsiniz. Ben telefondan Warp kullanıyorum bilgisayara da indirmiştim fakat çalışmadı ya da ben beceremedim.
E Efess1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 BADİ_1 dedi: Hocam bilgisayar için hangi VPN önerirsiniz. Ben telefondan WARP kullanıyorum bilgisayara da indirmiştim fakat çalışmadı ya da ben beceremedim. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak -Nord VPN -Proton VPN Ücretli olarak -ExpressVPN -Total VPN -Kaspersky VPN Hocam eğer ücretsiz VPN istiyorsanız WARP ve nord VPN öneriyorum ben.
BADİ_1 dedi: Hocam bilgisayar için hangi VPN önerirsiniz. Ben telefondan WARP kullanıyorum bilgisayara da indirmiştim fakat çalışmadı ya da ben beceremedim. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak -Nord VPN -Proton VPN Ücretli olarak -ExpressVPN -Total VPN -Kaspersky VPN Hocam eğer ücretsiz VPN istiyorsanız WARP ve nord VPN öneriyorum ben.
BADİ_1 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 163 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #3 Efess1 dedi: Ücretsiz olarak -Nord VPN -Proton VPN Ücretli olarak -ExpressVPN -Total VPN -Kaspersky VPN Hocam eğer ücretsiz VPN istiyorsanız WARP ve nord VPN öneriyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hotspot shield önerir misiniz?
Efess1 dedi: Ücretsiz olarak -Nord VPN -Proton VPN Ücretli olarak -ExpressVPN -Total VPN -Kaspersky VPN Hocam eğer ücretsiz VPN istiyorsanız WARP ve nord VPN öneriyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hotspot shield önerir misiniz?
E Efess1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 BADİ_1 dedi: Hotspot Shield önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz VPN önermem. Hotspot Shield VPN'de pek güvenli gibi değil araştırdığım kadarıyla.
BADİ_1 dedi: Hotspot Shield önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz VPN önermem. Hotspot Shield VPN'de pek güvenli gibi değil araştırdığım kadarıyla.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.087 Çözümler 34 Yer Caliga Hall 27 Ocak 2025 #5 BADİ_1 dedi: Hocam bilgisayar için hangi VPN önerirsiniz. Ben telefondan WARP kullanıyorum bilgisayara da indirmiştim fakat çalışmadı ya da ben beceremedim. Genişletmek için tıkla... Proton kullanabilirsin.
BADİ_1 dedi: Hocam bilgisayar için hangi VPN önerirsiniz. Ben telefondan WARP kullanıyorum bilgisayara da indirmiştim fakat çalışmadı ya da ben beceremedim. Genişletmek için tıkla... Proton kullanabilirsin.
TheBandLords Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 350 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #6 Planet güzeldir hem ücretsizdir.
Fulverax Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 219 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #7 Proton veya Mullvad
Vavuenx Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ocak 2025 #8 Warp ayarını şu hale getirip denesene.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.089 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 27 Ocak 2025 #9 Cloudflare Warp'ta ne olmadi? Warp ozellikli 1.1.1.1 dediginde baglanmiyor mu?
BADİ_1 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 163 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Ocak 2025 #10 TheAny dedi: Cloudflare Warp'ta ne olmadi? Warp ozellikli 1.1.1.1 dediginde baglanmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Az önce bilgisayara Warp Vpn indirdim ama açılmıyor çözümü nedir
TheAny dedi: Cloudflare Warp'ta ne olmadi? Warp ozellikli 1.1.1.1 dediginde baglanmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Az önce bilgisayara Warp Vpn indirdim ama açılmıyor çözümü nedir