TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #11 eyre dedi: Wi-Fi = ping Yapabileceğiniz bir şey yok düşük ping istiyorsanız Ethernet kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Benim ethernet kullanma şansım var ben kullanmıyorum. İyi ki söylediniz yoksa gidip alacaktım bunları. ReloadingData dedi: ASUS USB-AC53 NANO 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS USB-AC53 NANO 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam antenli ve antensiz arasında çok fark oluyor mu? Son düzenleme: 12 Nisan 2021
eyre dedi: Wi-Fi = ping Yapabileceğiniz bir şey yok düşük ping istiyorsanız Ethernet kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Benim ethernet kullanma şansım var ben kullanmıyorum. İyi ki söylediniz yoksa gidip alacaktım bunları. ReloadingData dedi: ASUS USB-AC53 NANO 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS USB-AC53 NANO 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam antenli ve antensiz arasında çok fark oluyor mu?
vehap efe öztürk Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #12 Antenli Wireless Adaptör 600 Mbps bende bu var işimi görüyor