Bilgisayar için Xbox vs PS5 kolu

Tabii ki Xbox kolu. Ayrıca Dualsense PC ile düzen olarak uyumsuz olduğundan Xbox kolu her oyunda çalışırken, Dualsense bazılarında çalışmıyor.

Bu klipte LTT, Dualsense'in sorununu gösteriyor.

Ps5 kolu kullanıyorum. Steam’den oynayacağınız her oyun için Steam’in kendi uygulaması cihazın tuşlarını senkronize ediyor. Ps kolunu destekliyorsa o şekilde oynuyorsunuz zaten desteklemiyorsa ds Xbox controller düzenine göre ayarlıyor. Farklı bir platformdan oyun oynayacaksanız da dualsensex gibi emulatörler var controlleri xbox kolu gibi gösteriyor yine. Ben xbox koluna alışık olmadığım için aldım Ps5 kolunu. Pc de Xbox kolu kadar rahat kullanamazsınız muhtemelen ama yine de her oyunu bir şekilde oynatır.

DualSense her oyunda sorunsuz çalışmıyor.
Daha güçlü titreşim motoruyla ve Haptic Feedback, Adaptive Triggers gibi özellikler için DualSense tercih edebilirsiniz. Yalnız DualSense desteklemeyen oyunlarda kontrolcü simgeleri Xbox olarak gözükebilir ama oyun deneyiminize etkisi olmaz.

Ayrıca Dualsense PC ile düzen olarak uyumsuz olduğundan Xbox kolu her oyunda çalışırken, Dualsense bazılarında çalışmıyor.

Bu klipte LTT, Dualsense'in sorununu gösteriyor.
DualSense'in çalışmadığı bir oyun yok. Çok kolay bir şekilde Xbox kolu çalışan her oyunda DualSense kolu da kullanılabiliyor. Sadece uyumsuz oyunlarda kontrolcü simgeleri Xbox olarak gözükür ama DualSense ile sorunsuz oynanabilir.

Titreşim çalışıyor, ayrıca Steam inputla jiroskop da çalışıyor.
DualSense'in çalışmadığı bir oyun yok. Çok kolay bir şekilde Xbox kolu çalışan her oyunda DualSense kolu da kullanılabiliyor. Sadece uyumsuz oyunlarda kontrolcü simgeleri Xbox olarak gözükür ama DualSense ile sorunsuz oynanabilir.
O oyunlarda da titreşim jiroskop gibi teknolojilerinin çalışmadığını da sizin yerinize belirtiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı