Benim fikrim Xbox. PS kolunun PC için tam desteği yok ve Xbox koluyla 1 hafta takılınca PlayStation kolunu elinize 2-3 saaten fazla alamıyorsunuz.Yakın zamanda bilgisayarım için kol almayı düşünüyorum. Ne almalıyım?
Yakın zamanda bilgisayarım için kol almayı düşünüyorum. Ne almalıyım?
DualSense'in çalışmadığı bir oyun yok. Çok kolay bir şekilde Xbox kolu çalışan her oyunda DualSense kolu da kullanılabiliyor. Sadece uyumsuz oyunlarda kontrolcü simgeleri Xbox olarak gözükür ama DualSense ile sorunsuz oynanabilir.Ayrıca Dualsense PC ile düzen olarak uyumsuz olduğundan Xbox kolu her oyunda çalışırken, Dualsense bazılarında çalışmıyor.
Bu klipte LTT, Dualsense'in sorununu gösteriyor.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
O oyunlarda da titreşim jiroskop gibi teknolojilerinin çalışmadığını da sizin yerinize belirtiyim.DualSense'in çalışmadığı bir oyun yok. Çok kolay bir şekilde Xbox kolu çalışan her oyunda DualSense kolu da kullanılabiliyor. Sadece uyumsuz oyunlarda kontrolcü simgeleri Xbox olarak gözükür ama DualSense ile sorunsuz oynanabilir.
Titreşim çalışıyor bu arada.O oyunlarda da titreşim jiroskop gibi teknolojilerinin çalışmadığını da sizin yerinize belirtiyim.
Titreşim ve jiroskop çalışıyor. Yanlış bilginizi düzelteyim.O oyunlarda da titreşim jiroskop gibi teknolojilerinin çalışmadığını da sizin yerinize belirtiyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.