Bilgisayar için yatırım tavsiyesi

Ankara 06

Decapat
Makaleler
1
Şu an yaklaşık 1100 TL'lik altınım var, bozdurup sisteme mi yüklensem diyorum (Ben ticaret insanıyım, o kasayı direkt satarım toplayınca, kar ederim. Bu yüzden ayda en az +300 TL para gelir ekstra tahmini). Sizce en mantıklı ne yapılır? Sistem i5-4590, ASUS H81, 4 GB DDR3 RAM 500GB WD Green HDD, 300W PSU (Satacağım için ışıklı kasa şart, PSU şart; 4 GB RAM ile ekran kartı lazım. Acaba 1100'e tamamlanır mı?). Sizce en mantıklısı ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahalle bakkalında (bilgisayarcısında) işe girmek. Tam o bilgisayarcıların yaptıkları teknikler gibi resmen. Hem bu hem de maaş. :D

Sisteme RX ekran kartı, ışıklı cam bir kasa ve fan alabilirsiniz bu arada. En çok ilgiyi öyle çeker.

Modum anlayamadım tam.
Bilgisayarcıların çoğu ışıklı kasaları falan böyle satıyor. Orada çalışıp toplayıp, maaş alıp üstüne de böyle sistem satabilirsiniz demek istedim. Böyle biraz kandırdıkları için bakkal diyorlar onlara arada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı