Merhaba,
Maneater oyununda crash aldığım için forumda araştırdım oturum ismindeki Türkçe karakterlerin sorun çıkardığını okudum ve denemek istedim. Oturum adım Buğrahan Koçak'tı. BugrahanKocak olarak değiştirmek istedim, Denetim Masası > kullanıcı hesapları kısmından değiştirdim fakat C > kullanıcılar kısmından değişmedi onun için yönetici hesabını açıp oradan değiştirmek gerekiyormuş. CMD'den gereken ayarı girerek yönetici hesabına geçtim. Oradan klasörün ismini değiştirdim fakat ana oturumuma geri dönerken Windows hazırlanıyor kısmında takılı kaldı. Yaklaşık 10 dakika sonra oturum açılıyordu fakat ekranda hiçbir şey işlemiyordu yani mouse tıklamaları işlemiyordu herhangi bir klasörü açamıyordum yani kısaca bir işlem yapamıyordum. Sistem geri yükleme noktasına döndüm. Fakat bu sefer de C > kullanıcılar kısmında iki oturumda gözüküyor Buğrahan Koçak ve BugrahanKocak şeklinde. Örneğin OndeDrive'a girip klasörü aç dediğim zaman iki klasör açılıyor iki oturumdan. Belgelerden indirilenler klasörünü açtığım zaman Buğrahan Koçak içindeki indirilenleri açıyor ama şu an bir dosya indirdiğim zaman BugrahanKocak'ın indirilenlerine indiriyor. Çok kafam karıştı ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çevrimdışı hesap kullanıyorum.
Windows 11 Home Single Language 21H2.
Lenovo Ideapad Gaming 3