Bilgisayar ile gelen Windows 10 nasıl bulunur?

LFpd

Hectopat
Arkadaşlar 4 yıl önce bir PC almıştım. Bunun yanında anakartıma tanımlı olarak Windows 10 geldi diye biliyorum. Temiz kurulumdan sonra bu Windows 10 gitti. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 lisansını mı diyorsunuz? Galiba OEM olarak değilmiş, gitmemesi lazımdı.

Arkadaşlar 4 yıl önce bir PC almıştım. Bunun yanında anakartıma tanımlı olarak Windows 10 geldi diye biliyorum. Temiz kurulumdan sonra bu Windows 10 gitti. Ne yapacağım?

Nasıl ya? Bilgisayar'ın yanında gelen ürün anahtarları OEM olur formatlardan sonra etkinleşir Windows 2. el mi aldınız?
Hocam Microsoft hesabınız var mıydı?

Nasıl ya? Bilgisayar'ın yanında gelen ürün anahtarları OEM olur formatlardan sonra etkinleşir Windows 2. el mi aldınız?

Hocam Microsoft hesabınız var mıydı?

Microsoft hesabımı hatırlamıyorum.

Windows 10 lisansını mı diyorsunuz? Galiba OEM olarak değilmiş, gitmemesi lazımdı.

Bilgisayarcı hazırladı USB'yi boot işlemlerini kendim yaptım ayrıca benimki Windows 10 Home Single Language'di bu adam Pro indirmiş.

Sizin lisans Home için miydi?

Windows 10 aracı ile bu bilgisayarı yükselt tıklayarak Home yükseltin. USB'e gerek kalmadan. Dilerseniz dosyalarımı koru derseniz normal kurulur.

Bir şey olursa yazarsınız, yardımcı olurum.

Lisans Home için geçerliymiş zaten. Home kurarsanız yüksek ihtimal lisans geri gelebilir. Ya da adam lisansı iptal edip crack Windows 10 Pro kurmuş olabilir.
+30 GB yer falan lazım değil, değil mi?

Windows 10 aracı ile mi kuracaksınız yoksa USB için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…