H Hakanilbil Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Merhaba, bilgisayarda kendimi geliştirebileceğim kaliteli eğitim seçenekleri nelerdir? Udemy ya da sertifikalı eğitimler gibi. Açıkçası sertifika veren kurumlar benim için daha öncelikli, buna dair önerilere açığım.
Merhaba, bilgisayarda kendimi geliştirebileceğim kaliteli eğitim seçenekleri nelerdir? Udemy ya da sertifikalı eğitimler gibi. Açıkçası sertifika veren kurumlar benim için daha öncelikli, buna dair önerilere açığım.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #2 İkilik sistemler, boolean matematiği, yazılım dillerine giriş yapman güzel olur bilgisayar alanı için.
İkilik sistemler, boolean matematiği, yazılım dillerine giriş yapman güzel olur bilgisayar alanı için.
H Hakanilbil Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 Blacksidemre dedi: İkilik sistemler, boolean matematiği, yazılım dillerine giriş yapman güzel olur bilgisayar alanı için. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, eğitim alabileceğim bir platform var mı önerdiğin
Blacksidemre dedi: İkilik sistemler, boolean matematiği, yazılım dillerine giriş yapman güzel olur bilgisayar alanı için. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, eğitim alabileceğim bir platform var mı önerdiğin
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2022 #4 Udemy'den bulut bilişim eğitimi alabilirsin, düzgün bitirirsen AWS'de sertifika da kazanabilirsin.
H Hakanilbil Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #5 Muhammed Hatay dedi: Udemy'den bulut bilişim eğitimi alabilirsin, düzgün bitirirsen AWS'de sertifika da kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... sağ ol peki online eğitim olarak önerebileceğin platformlar var mı udemy dışında
Muhammed Hatay dedi: Udemy'den bulut bilişim eğitimi alabilirsin, düzgün bitirirsen AWS'de sertifika da kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... sağ ol peki online eğitim olarak önerebileceğin platformlar var mı udemy dışında
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2022 #6 Hakanilbil dedi: Sağ ol peki online eğitim olarak önerebileceğin platformlar var mı Udemy dışında? Genişletmek için tıkla... Onemonth, Gamedev.tv ve Kodluyoruz.org şu an aklıma gelenler.
Hakanilbil dedi: Sağ ol peki online eğitim olarak önerebileceğin platformlar var mı Udemy dışında? Genişletmek için tıkla... Onemonth, Gamedev.tv ve Kodluyoruz.org şu an aklıma gelenler.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #7 Udemy, YouTube, üniversitelerin bilgisayara yönelik bölümlerindeki eğitimler benim aklıma gelenler.