Bilgisayar İle Kötü Anılarınız

Eski laptopumu taşırken yere düşürmüştüm ve ekranı ikiye ayrılmıştı. [emoji2]

Okul da power supply yakmıştım kısa devreden . 240 W vücudunuza girince haliyle geriye doğru atıyor sizi. Kasa bir yana ben bir yana.

Arkadaşa sinirlenip elimdeki kablosuz mouse ' u laptop'un ekranına fırlatmıştım ekran içe göçmüştü. Laptop eskiydi ve yenisi alıncaktı ama yine de çok üzülmüştüm.

İlk adam akıllı toplama bilgisayarımdı. Büyük hayaller ve inanılmaz bir hevesle beklemiştim. Sonunda beklenen an gelmişti.

Bilgisayarcı geldi kurdu. Yaklaşık 1-2 saat NFS Undergraund 2 oynadıktan sonra bilgisayarım sapıttı ve kapandı.

O zamanlar anakart yanmıs dediler, ne kadar doğru bilmiyorum.

Bir daha geri gitti ve haftalar sonra geldi.

Buda böyle kötü bir anımdır.

Bende eylülde ilk defa masaüstü bilgisayar topladım. Vatandan aldım, eve geldim kurdum ama bir türlü açılmadı. Ertesi gün geri götürdüm. Meğerse pinler yamulmuş takarken. Oradan garantiye yollayacağız dediler. Bana da beklemek zor geldi, tekrar anakart almıştım.

Ben eski pc en eski pcye abimle film izlerken sıcak çikolata dökmüştüm sjsjsjsjsjsj

Monitörü bozuldu başka format atarken çok sıkıntı yaşadım.
Virüs girince ağladım.

2014 yılı, oyunun en cafcaflı yerinde laptop ısındı ve kapandı. Sinirden Bi vurdum bidaha açılmadı. Ekran paneliyle, işlemcisiyle arkdasların bilgisarına takviye yapmıştık da nebze İcim ferahlamıstı =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…